Wraith Spirit of Aim Mousepad bu nasıldır?
Hocam buna baktımda yurt dışından mı geliyor herhangi bir problem olur mu?
Wraith Spirit of Aim Mousepad bu nasıldır?
Cam sandım kusura bakmayın.Türk malı. Türkiye'den geliyor.
Cam aramıyor musun? Cam değil o.
Glorious Element Mouse Pad Ice - PttAVM
Glorious Element Mouse Pad Ice fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025www.pttavm.com
Cam kadar olmasa da cam difüzyon bir üründür. Ben Speed sevdiğim için gayet memnunum. Haftada bir ıslak temizlik mendiliyle silip güzelce kurumasını bkeliyorum. Performansını koruyor o zaman.
Cam mouse Pad'lerde sürtünme sesi olduğunu duydum ama tabii ki hissiyatı güzel olacaktır kullanırken. Mouse skatezlerinizin de kaliteli olması gerekiyor ama gerçekten keyif almak istiyorsanız.
Yüksek sens oynayanlar genelde kontrol mousepad tercih ediyorlar diye biliyorum. Eğer hızlı mousepad veya cam kullanırsanız mouse hakimiyeti daha zor olacaktır, aim daha zor alırsınız.Mouse olarak Glorios Model D kullanıyorum fakat Logitech Superlight X e gececeğim yüksek sens oynuyorum cam mouse pad için sorun olur mu?
Kontrol Mousepad nasıl oluyor var mı kaliteli bir mousepad öneriniz.Yüksek sens oynayanlar genelde kontrol mousepad tercih ediyorlar diye biliyorum. Eğer hızlı mousepad veya cam kullanırsanız mouse hakimiyeti daha zor olacaktır, aim daha zor alırsınız.
Bu arada Glorous Elements Ice farklı bir seri. Normal bir kumaşa sahip değil.
Eki Görüntüle 2071937
Hocam çok kaygan yüzeyleri olanlara speed, az kaygan olan yüzeylere kontrol diyorlar. bir de tbi ne olduğu belli olmayan kalitesiz kumaşlı mousepa'ler var.Kontrol Mousepad nasıl oluyor var mı kaliteli bir mousepad öneriniz.