Cam olmayan kasaya cam takılabilir mi?

Makaleler
4
Yer
Denizli
ASUS Vento TA-KB1 diye bir kasa aldım. Aynı fiyata camlı kasalar vardı nedense almadım. Şimdi ben kasanın sol kısmını cam yapmak istiyorum. Bir camcıya gidip ölçülerini alıp ona göre yaptırsak giriş yerlerini ayarlasak böyle bir şey mümkün mü? Fiyatı ne kadar tutar? Son olarak hangi cam türünü kullanmalıyız?

Kasalar üretilirken içerisindeki hava akışı hesaplanarak üretiliyor, tasarlanıyor. Sizin elle yapacağınız müdahaleler yeterli bilginiz yoksa hava akışını bozabilir. Eğer yapacaksanız da temperli cam işinizi görecektir.

Mika/Pleksi kestirmeniz daha mantıklı olur. Montajı daha kolaydır ve kırılıp facia yaratma ihtimali azalır. Yan kapağı kestirme kısmı biraz önemli. Düzgün ölçülerde ve temiz bir kesim yapmanız veya yaptırmanız lazım.

Çok ince olmayan bir plexi ile yapabilirsiniz çok basit olduğunu gördüm yaptığım araştırmada. Fiyat olarak'ta cüzi miktar olduğunu söyleyebilirim.

Yandaki plastik kapağın değişimi ile o kadar büyük bir fark olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…