N Nunes Zeptopat Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:40 #1 Sessiz (çok önemli), sağlam, ısı pompalı uzun süre kullanılacak, kronik sorunsuz ürün arıyorum. Arçelik öneriyorlar, ne dersiniz? Hangi model?
Sessiz (çok önemli), sağlam, ısı pompalı uzun süre kullanılacak, kronik sorunsuz ürün arıyorum. Arçelik öneriyorlar, ne dersiniz? Hangi model?
Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 433 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli Perşembe 20:34 #2 Nunes dedi: Sessiz (çok önemli), sağlam, ısı pompalı uzun süre kullanılacak, kronik sorunsuz ürün arıyorum. Arçelik öneriyorlar, ne dersiniz? Hangi model? Genişletmek için tıkla... Hoover markasını öneririm bu modeli kullanıyorum çok memnunum.
Nunes dedi: Sessiz (çok önemli), sağlam, ısı pompalı uzun süre kullanılacak, kronik sorunsuz ürün arıyorum. Arçelik öneriyorlar, ne dersiniz? Hangi model? Genişletmek için tıkla... Hoover markasını öneririm bu modeli kullanıyorum çok memnunum.
N Nunes Zeptopat Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 08:27 #3 Labary dedi: Hoover markasını öneririm bu modeli kullanıyorum çok memnunum. Eki Görüntüle 2585508 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sıkma performansı nasıl?
Labary dedi: Hoover markasını öneririm bu modeli kullanıyorum çok memnunum. Eki Görüntüle 2585508 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sıkma performansı nasıl?
Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 433 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli Cuma 11:44 #4 Nunes dedi: Sağ olun hocam. Sıkma performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... İyi kurutuyor hocam.