Çamaşır makinemız var ve kurutma aldık. Yakında gelecek ancak onu takacak bir priz yok zaten makinenın kendi prizi de oldukca kısa illa bir uzatma şart olacak. Odanın dışında bir priz var ancak onun yerine çamaşır makinesıyla aynı anda 2'li uzatma fişine takarsam sorun olur mu? Bu fişi nereden yaptırabilirim veya kullandıgınız ürün var mı?
Çamaşır makinesı: Profilo CMN12190TR.
Kurutma makinesı: Profilo KM8611HTR.
Çoğaltıcı prize takmak sıkıntı yaratmaz ama asıl sıkıntıyı sigorta yapabilir. Bizim evimizde çamaşır makinesi ile bulaşık makinesi aynı anda çalışınca sigorta atıyor.
Ak-akçeye girip bir bakayım dedim.
Hepsi Viko marka. Herhangi birini alın. Kalitelidir ve tüm elektrikçiler kullanır.
Seyyar satıcılardan falan almayın. Belki siz zaten almazsınız ama yine de yazdım çünkü burada yazılan herşey sadece size değil herkese hitap ediyor.
Ak-akçeye girip bir bakayım dedim.
Hepsi Viko marka. Herhangi birini alın. Kalitelidir ve tüm elektrikçiler kullanır.
Seyyar satıcılardan falan almayın. Belki siz zaten almazsınız ama yine de yazdım çünkü burada yazılan her şey sadece size değil herkese hitap ediyor.
Yok estağfurullah yorumunuzu eleştirmek bana düşmez. bende viko düşünüyordum ama akım koruyuculu falan var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa düz versiyonlarından mı ?
Yok estağfurullah yorumunuzu eleştirmek bana düşmez. bende viko düşünüyordum ama akım koruyuculu falan var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa düz versiyonlarından mı ?
Akım korumalı priz her zaman iyidir.
Belki o makinelere gerekmeyecek ama gün gelir lazım olur PC ye takılır. Veya o prize başka hassas bir cihaz daha takılır...