Çamaşır makinesı ve kurutma makinesı 2-3'lü prizde çalışır mı?

furkan_kkya

Hectopat
Daha fazla  
Çamaşır makinemız var ve kurutma aldık. Yakında gelecek ancak onu takacak bir priz yok zaten makinenın kendi prizi de oldukca kısa illa bir uzatma şart olacak. Odanın dışında bir priz var ancak onun yerine çamaşır makinesıyla aynı anda 2'li uzatma fişine takarsam sorun olur mu? Bu fişi nereden yaptırabilirim veya kullandıgınız ürün var mı?
Çamaşır makinesı: Profilo CMN12190TR.
Kurutma makinesı: Profilo KM8611HTR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğaltıcı prize takmak sıkıntı yaratmaz ama asıl sıkıntıyı sigorta yapabilir. Bizim evimizde çamaşır makinesi ile bulaşık makinesi aynı anda çalışınca sigorta atıyor.

Çalışır. Ben kurutma ve çamaşırı priz çoğaltıcıyla kullanıyorum. 4 yıldır tık yok. İnşallah bundan sonra da olmaz. :D
suanda çamaşır makinamız bir uzatma kablosunda , kablosu prize yetişmiyor. sizce 2li uzatma kablosu olsa iş görür mü yoksa sorun yaratır mı?

Uzatma-çoğaltma en azından orta kaliteli olsun.
Acayip dandik ürünler olabiliyor.
bildiginiz kullandıgnız veya begendiginiz bir ürün var mı ? önerebilir misiniz?

bildiginiz kullandıgnız veya begendiginiz bir ürün var mı ? önerebilir misiniz?
Ak-akçeye girip bir bakayım dedim.
Hepsi Viko marka. Herhangi birini alın. Kalitelidir ve tüm elektrikçiler kullanır.
Seyyar satıcılardan falan almayın. Belki siz zaten almazsınız ama yine de yazdım çünkü burada yazılan herşey sadece size değil herkese hitap ediyor.

Ak-akçeye girip bir bakayım dedim.
Hepsi Viko marka. Herhangi birini alın. Kalitelidir ve tüm elektrikçiler kullanır.
Seyyar satıcılardan falan almayın. Belki siz zaten almazsınız ama yine de yazdım çünkü burada yazılan her şey sadece size değil herkese hitap ediyor.

Yok estağfurullah yorumunuzu eleştirmek bana düşmez. bende viko düşünüyordum ama akım koruyuculu falan var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa düz versiyonlarından mı ?

Yok estağfurullah yorumunuzu eleştirmek bana düşmez. bende viko düşünüyordum ama akım koruyuculu falan var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa düz versiyonlarından mı ?
Akım korumalı priz her zaman iyidir.
Belki o makinelere gerekmeyecek ama gün gelir lazım olur PC ye takılır. Veya o prize başka hassas bir cihaz daha takılır...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı