Çamaşır makinesinde yıkanan cüzdanın içindeki paralar geçerli olur mu?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar annem cepleri kontrol etmeden makineye kot pantolonumu atmış. Yıkama bitince aklıma cüzdan geldi ve koşarak baktım ki cüzdanım da pantolonun içinde yıkanmış. Başka kıyafetler de vardı. İçinde spor salonu kartım, öğrenci kimliğim ve 1200 TL vardı. Paralar ıslanmış şu an kalorifere koydum. Bayağı sinirliyim annemi kaç defa uyardım suçu bile üstüne kabul etmiyor. Bayağı bir sinirliyim, kavga da ettik. Neyse dostlar bir sorun olur mu? Cüzdan umurumda değil yenisini alırım.

Yani annenden beklemen yanlış 2 dk çıkarıp masana koyabilirdin.
Para da sorun yoksa kullanırsın sana bu para yıkanmış geçersizmi diyecekler :D
Teşekkür ederim.

Evimizi su bastığında aynısı bağıma gelmişti. Merkez Bankasına gidip yenisiyle değiştirebilirsin.
15 yaşındayım sorun olur mu? Bu arada evi su basıyor da çok mu bastı? Cüzdan masada olsa oraya kadar gelemez heralde.

yırtılma yoksa 1 güne kurur
Yırtılma yok.

Dostum kurut kullan işte ATM veya herhangi bir şeyde kullanabilirsin yırtılmadıkça.
Hocam bazen AVM gidiyorum. Kıyafet falan alırken bir şeye parayı koruyor, sahte olup olmadığını anlıyor.

Orada sorun olur mu diye şüphe etmiştim .

Senin paran sahte değil ki dostum ıslanmış kurutmuşsun işte için rahat olsun diye kartına yatır başka ATM'den yeni para cek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı