Çamaşır makinesinde yıkanmış QCY T13 kullanılırsa sıkıntı olur mu?

verse1230

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün talihsiz bir olay yaşadım. QCY T13 kulaklığımın teki şortumun cebinde kalmış ve az önce makinede tertemiz yıkandı. Asıl olay hala çalışıyor. Dokunmatik sanırım bozulmuş önemli değil. Sorum, bu kulaklığı kullanmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu ?

Merhaba arkadaşlar, bugün talihsiz bir olay yaşadım. QCY T13 kulaklığımın teki şortumun cebinde kalmış ve az önce makinede tertemiz yıkandı. Asıl olay hala çalışıyor. Dokunmatik sanırım bozulmuş önemli değil. Sorum, bu kulaklığı kullanmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu ?

Bir süre pirince yatırın (içine pirinç ya da pirinç kırıkları, tozları girmeyecek şekilde kapalı küçük bir kutu içerisinde durabilir mesela bir gece) ve ondan sonra saç kurutma makinesinin düşük ayarında biraz daha kurulayın. Bir kaç gün çalıştırmadan dursun. Ondan sonra kullanın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bugün talihsiz bir olay yaşadım. QCY T13 kulaklığımın teki şortumun cebinde kalmış ve az önce makinede tertemiz yıkandı. Asıl olay hala çalışıyor. Dokunmatik sanırım bozulmuş önemli değil. Sorum, bu kulaklığı kullanmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu?

En kötü oksitlenme yaşarsınız. Zaten pil kapalı konumda olduğu için sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Oksitlenme olursa da açıp temizlemek lazım. J7 Prime telefonumu böyle kurtarmıştık zamanında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oksitlenme ve korozyon olmadığını umarak bir problem olmaz demeyi seçiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı