S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Yeni aldığım esofmanima çamaşır suyu sıçradı. Çıkarmanın ya da bir nebze azaltmanın bir yolu var mı?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 Shura12 dedi: Yeni aldığım esofmanima çamaşır suyu sıçradı. Çıkarmanın ya da bir nebze azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... O leke değil aslında, rengini çıkartıyor.
Shura12 dedi: Yeni aldığım esofmanima çamaşır suyu sıçradı. Çıkarmanın ya da bir nebze azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... O leke değil aslında, rengini çıkartıyor.
S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Sparkyy dedi: O leke değil aslında, rengini çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... İnternet'e metil alkol ya da beyaz sirke karbonat gibi seylerin azalttığı yazıyor doğru mudur acaba?
Sparkyy dedi: O leke değil aslında, rengini çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... İnternet'e metil alkol ya da beyaz sirke karbonat gibi seylerin azalttığı yazıyor doğru mudur acaba?
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 6 Kasım 2023 #4 Çamaşır suyundan kastın ne? Klorak mı? Öyle ise geçmiş olsun.
S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 Zeuszeus2023 dedi: Çamaşır suyundan kastın ne? Klorak mı? Öyle ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum lekenin fotoğrafını attim.
Zeuszeus2023 dedi: Çamaşır suyundan kastın ne? Klorak mı? Öyle ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum lekenin fotoğrafını attim.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 6 Kasım 2023 #6 Kumaş boyası ile boyaman çözebilir belki.
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #7 Shura12 dedi: Yeni aldığım esofmanima çamaşır suyu sıçradı. Çıkarmanın ya da bir nebze azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Aslında o leke değil. Orayı boyaman gerekiyor.
Shura12 dedi: Yeni aldığım esofmanima çamaşır suyu sıçradı. Çıkarmanın ya da bir nebze azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Aslında o leke değil. Orayı boyaman gerekiyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.058 Çözümler 47 Yer Mersin 6 Kasım 2023 #8 Kumaş boyası falan iş yapmaz geçmiş olsun. Akşamları giyersin artık
JReacher Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Kasım 2023 #9 Kumaş boyası zamanla atar. İlla kumaş boyası yaparım diyorsanız diğer kıyafetlerinize bulaştırmayın dikkat edin.
Kumaş boyası zamanla atar. İlla kumaş boyası yaparım diyorsanız diğer kıyafetlerinize bulaştırmayın dikkat edin.
S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #10 Emrecngz dedi: Kumaş boyası falan iş yapmaz geçmiş olsun. Akşamları giyersin artık Genişletmek için tıkla... Kötü oldu o zaman
Emrecngz dedi: Kumaş boyası falan iş yapmaz geçmiş olsun. Akşamları giyersin artık Genişletmek için tıkla... Kötü oldu o zaman