Çamaşır ve Bulaşık Makinesi Tavsiyesi

Öncelikle çok teşekkürler. Umarım alacak diğer arkadaşlara faydalı olur. Hazır sizde belirtmişken kendi deneyimimi ufak bir şekilde dile getireyim: Çamaşır makinesi gayet güzel. Özellikle enerji, yıkama, sıkma ve leke çıkarma (yağ,kan, çay, kozmetik ) özelliği açısından çok iyi. (leke çıkarma çok değil ama iyi) Tabi gönül isterdi ki yük sensörü ve i-dos teknolojisi de olsun ama tabi onlar işin ergonomisi (ekonomiye bağlı olarak) olduğu için yıkama kalitesi açısından değerlendirmeyi daha doğru buluyorum. (kontrol panelinin dokunmatik olması, kullanışlığı ve kazanda su yokken program ortası açılması gibi özellikler aynı bütçede hemen her segmentte olduğu için belirtmiyorum.) Tek şikayetçi olduğumuz; Bulaşık makinesi. Yıkaması iyi güzel ama sepeti ve programları çok kullanışsız. (özellikle alt kısım) Tabi biz alırken biraz aceleye geldiği için pek programların süresine falan bakmamışız maalesef. Alacak arkadaşlar eğer az kişi ise özellikle dikkat ederse iyi olur.
Not: Kusura bakmayın ben sizi (@Diss2ready ) gibi teknik özelliklerini ve programları detaylı şekilde belirtemedim. Biraz vakit ve bilgide gerekiyor, detaylandırmak için malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…