lebowskia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Merhaba ben saedece konuşma pratik için düşünüyorum, gramer ya da ders almayacağım, sizce bunun için hangisi daha iyi? Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Merhaba ben saedece konuşma pratik için düşünüyorum, gramer ya da ders almayacağım, sizce bunun için hangisi daha iyi?
Pc Gamer98 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9400f gtx 750 ti 2 gb oc 16 gb ram. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #2 Cambly de olabilir bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 lebowskia dedi: Merhaba ben saedece konuşma pratik için düşünüyorum, gramer ya da ders almayacağım, sizce bunun için hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Cambly pahalı bana göre. EnglishCentral kullanıyorum memnunum son derece
lebowskia dedi: Merhaba ben saedece konuşma pratik için düşünüyorum, gramer ya da ders almayacağım, sizce bunun için hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Cambly pahalı bana göre. EnglishCentral kullanıyorum memnunum son derece
lebowskia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Edmond_Dantes dedi: Cambly pahalı bana göre. EnglishCentral kullanıyorum memnunum son derece Genişletmek için tıkla... EnglishCentral da Camblydeki gibi birebir konuşma var mı?
Edmond_Dantes dedi: Cambly pahalı bana göre. EnglishCentral kullanıyorum memnunum son derece Genişletmek için tıkla... EnglishCentral da Camblydeki gibi birebir konuşma var mı?
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 EnglishCentral çok daha uygundu ama güncel fiyatlarını bilmiyorum. Sırf anadili İngilizce diye Cambly kullanmaya gerek yok bence
EnglishCentral çok daha uygundu ama güncel fiyatlarını bilmiyorum. Sırf anadili İngilizce diye Cambly kullanmaya gerek yok bence
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #6 lebowskia dedi: EnglishCentral da Camblydeki gibi birebir konuşma var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Eğitmenlerin yüzde 99 u filipinli , anadilleri ingilizce zaten ve aksanları çok anlaşılır ya da eğitmen olduklarından bilerek mi öyle konuşuyolar bilmiyorum ama rahat anlıyosun
lebowskia dedi: EnglishCentral da Camblydeki gibi birebir konuşma var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Eğitmenlerin yüzde 99 u filipinli , anadilleri ingilizce zaten ve aksanları çok anlaşılır ya da eğitmen olduklarından bilerek mi öyle konuşuyolar bilmiyorum ama rahat anlıyosun