Camı kırılan Note 5 tamire değer mi?

Yaptırın bence.

Bu arada, internette böyle bir ekran buldum. Güvenilir olup olmamasını bilmiyorum. Fiyat fazla servisin verdiği, internetten kendiniz alabilirsiniz belki.

Fiyatının yükseldiğini düşünüyorum ve içindeki fotoğrafları vs bilgisayara bağlayınca ulaşılamıyor mu?

Bence yaptırın 800-900 TL'ye öyle bir telefon bulamazsınız.

Arkadaşlar
Fiyatının yükseldiğini düşünüyorum ve içindeki fotoğrafları vs bilgisayara bağlayınca ulaşılamıyor mu?
Telefonun içinde şarz yok muhtemelen tuşa basıyorum tepki vermiyor.
Şarza takıyorum yine tepki vermiyor.

Hiç aklımıza gelmemişti. Mantıklı aslında.

Evet, bilgisayara bağlayıp fotoğrafları atabilirsiniz.

Note 5 güzel cihazdır.

Yaptırın derim. Sonuçta yeni bir şey almaya kalksanız bu segmentte olmayacağı gibi en az 3-4 bin TL'ye gelecek.

Ulaşamadım maalesef 3 aydır telefonsuzum.
O zaman sorun sadece ekranda olmayabilir. Ekran bir görüntüleme birimi. Yani en azından telefonu şarja taktığınızda bir tepki yoksa anakart ile bir sorun olabilir belki. 4. kat diyorsunuz çünkü.

Hiç tepki yok mu?

O zaman sorun sadece ekranda olmayabilir. Ekran bir görüntüleme birimi. Yani en azından telefonu şarja taktığınızda bir tepki yoksa anakart ile bir sorun olabilir belki. 4. kat diyorsunuz çünkü.
O kadar bilgim yok 5 farklı tamirci 800-950 TL fiyat verdi ve hepsi ekran kırık dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum öğrenciyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…