Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 19 Şubat 2021 #21 423371 dedi: O kadar bilgim yok 5 farklı tamirci 800-950 TL fiyat verdi ve hepsi ekran kırık dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum öğrenciyim. Genişletmek için tıkla... Yetkili servise mi götürdünüz? Bu arada telefonlar ile aram iyi değildir. Varsayımlarda bulunuyorum. Tamirci değilim yani.
423371 dedi: O kadar bilgim yok 5 farklı tamirci 800-950 TL fiyat verdi ve hepsi ekran kırık dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum öğrenciyim. Genişletmek için tıkla... Yetkili servise mi götürdünüz? Bu arada telefonlar ile aram iyi değildir. Varsayımlarda bulunuyorum. Tamirci değilim yani.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 19 Şubat 2021 #22 Affansen dedi: Yetkili servise mi götürdünüz? Bu arada telefonlar ile aram iyi değildir. Varsayımlarda bulunuyorum. Tamirci değilim yani. Genişletmek için tıkla... O kadarını hatırlamıyorum ama öyle ilgili biyerede götürmüştüm en yüksek fiyatıda o verdi.
Affansen dedi: Yetkili servise mi götürdünüz? Bu arada telefonlar ile aram iyi değildir. Varsayımlarda bulunuyorum. Tamirci değilim yani. Genişletmek için tıkla... O kadarını hatırlamıyorum ama öyle ilgili biyerede götürmüştüm en yüksek fiyatıda o verdi.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 19 Şubat 2021 #23 423371 dedi: O kadarını hatırlamıyorum ama öyle ilgili biyerede götürmüştüm en yüksek fiyatıda o verdi. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum. Yani en azından ekran olmadan tepki vermesi gerekmez miydi? Tamircinin bileceği iş. Götürüp götürmemek size kalmış. 1000 TL telefon alacak olsanız yine bir şey bulamayacaksınız. Note 5 seviyorsanız tamir ettirilebilir.
423371 dedi: O kadarını hatırlamıyorum ama öyle ilgili biyerede götürmüştüm en yüksek fiyatıda o verdi. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum. Yani en azından ekran olmadan tepki vermesi gerekmez miydi? Tamircinin bileceği iş. Götürüp götürmemek size kalmış. 1000 TL telefon alacak olsanız yine bir şey bulamayacaksınız. Note 5 seviyorsanız tamir ettirilebilir.