kablo ile bağladım pc de bakınca gözükmüyor isim var dosyalar yok maalesefUSB ayıklama modu açık ise kanloyla PC'ye bağlayıp alabilirsiniz.
Bilemeyiz telefona bakmamız lazım.
içinde ki parçalara zarar gelip gelmediğini nasıl anlarım bilginiz var mıTelefoncuya götürürsen yedek ekran takıp verilerinizi alabileceğinizi düşünüyorum. İçindeki parçalara zarar gelmediyse.
telefoncular 800tl ekran değişimi isitiyor telefonu satsam 1500tl zatenTelefoncuya götürürsen yedek ekran takıp verilerinizi alabileceğinizi düşünüyorum. İçindeki parçalara zarar gelmediyse.
Çıkma ekran takıp yapıştırmadan alınabilir bence. İşçilik masrafı çıkar. Tanıdığın bir telefoncu varsa o şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum. İçindeki parçalar için net bir bilgim yok yardımcı olamayacağım.içinde ki parçalara zarar gelip gelmediğini nasıl anlarım bilginiz var mı
telefoncular 800tl ekran değişimi isitiyor telefonu satsam 1500tl zaten
maalesef sizin dediğiniz gibi sordum lakin herkes ekran değişmeli gibi işçilik ve ücrete kaçıyorÇıkma ekran takıp yapıştırmadan alınabilir bence. İşçilik masrafı çıkar. Tanıdığın bir telefoncu varsa o şekilde yapabileceğinizi düşünüyorum. İçindeki parçalar için net bir bilgim yok yardımcı olamayacağım.
Çoğu kişi parasına bakıyor. Dediğim gibi tanıdık varsa kolay bir şekilde yaparsın.maalesef sizin dediğiniz gibi sordum lakin herkes ekran değişmeli gibi işçilik ve ücrete kaçıyor
Çoğu kişi parasına bakıyor. Dediğim gibi tanıdık varsa kolay bir şekilde yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.