Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #1 Soru basit. Dökülün bakalım. Ya cami ya da okul yaptıracaksınız bir araziniz var. Hangisini seçersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2019
Soru basit. Dökülün bakalım. Ya cami ya da okul yaptıracaksınız bir araziniz var. Hangisini seçersiniz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Aralık 2019 #21 Bir Robert koleji, Kabataş Erkek olmayacaksa o okul, cami yaptırırdım. Bu 2 okul çoğu üniversiteden kaliteli günümüz Türkiye'sinde. Artı 0 Eksi
Bir Robert koleji, Kabataş Erkek olmayacaksa o okul, cami yaptırırdım. Bu 2 okul çoğu üniversiteden kaliteli günümüz Türkiye'sinde.
A ahmet07enes Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 199 1 Aralık 2019 #22 Manic Depressive dedi: Soru basit. Dökülün bakalım. Ya cami ya da okul yaptıracaksınız bir araziniz var. Hangisini seçersiniz? Genişletmek için tıkla... okulu türkiyede yaptırcaksan pekte bi anlamı yok sonuçta sistem çöp ama yinede okul Artı 0 Eksi
Manic Depressive dedi: Soru basit. Dökülün bakalım. Ya cami ya da okul yaptıracaksınız bir araziniz var. Hangisini seçersiniz? Genişletmek için tıkla... okulu türkiyede yaptırcaksan pekte bi anlamı yok sonuçta sistem çöp ama yinede okul
ZORO Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 1 1 Aralık 2019 #23 Kesinlikle okul. Ezan sesleri hep birbirine karışır Ülkemde, ama okul yetersiz. Kimse yanlış anlamasın ama, cami diyenleri anlamıyorum Artı 0 Eksi
Kesinlikle okul. Ezan sesleri hep birbirine karışır Ülkemde, ama okul yetersiz. Kimse yanlış anlamasın ama, cami diyenleri anlamıyorum
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 1 Aralık 2019 #24 Yerine göre değişir bence. Artı 0 Eksi
omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #25 Cami dolacaksa cami, okul dolacaksa okul. Artı 0 Eksi
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.983 Çözümler 9 1 Aralık 2019 #26 OKU dediklerine göre OKUL yaptırırdım. Okulda alacağın eğitimi evde alamazsın. En azından bu her çocuk için geçerli değil. Bu yüzden okul. Ayrıca belli yaşa kadar çocukları okula göndermek zorunludur. Artı 0 Eksi
OKU dediklerine göre OKUL yaptırırdım. Okulda alacağın eğitimi evde alamazsın. En azından bu her çocuk için geçerli değil. Bu yüzden okul. Ayrıca belli yaşa kadar çocukları okula göndermek zorunludur.
Hapton Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2019 #27 Okul yaptırırım. Artı 0 Eksi
Baycodex Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 37 1 Aralık 2019 #28 Doğru bir soru olduğunu düşünmüyorum.İkisi de ilim öğreten yerler.Biraz saçma geldi açıkcası. Artı 0 Eksi