zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #21 382019 dedi: Hocam indirmeyecekseniz indirmeyin. Ben burada millete virüslü link dağıtmıyorum. Genişletmek için tıkla... Soruyu cevaplamadınız ? 382019 dedi: Hocam indirmeyecekseniz indirmeyin. Ben burada millete virüslü link dağıtmıyorum. Genişletmek için tıkla... Virüslü olduğunu cevaplamayarak kanıtladın.
382019 dedi: Hocam indirmeyecekseniz indirmeyin. Ben burada millete virüslü link dağıtmıyorum. Genişletmek için tıkla... Soruyu cevaplamadınız ? 382019 dedi: Hocam indirmeyecekseniz indirmeyin. Ben burada millete virüslü link dağıtmıyorum. Genişletmek için tıkla... Virüslü olduğunu cevaplamayarak kanıtladın.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 4 Mayıs 2021 #22 zoro043 dedi: Soruyu cevaplamadınız ? Genişletmek için tıkla... Techsmith'den buldum. Biraz karıştırdım siteleri. Hocam indirmeyin, tamam ben sizi burada zorlamıyorum. zoro043 dedi: Soruyu cevaplamadınız ? Virüslü olduğunu cevaplamayarak kanıtladın. Genişletmek için tıkla... Virüslü değil. Vallahi değil billahi değil. Kuran üstüne yemin ederim. @zoro043 burada mısın? Son düzenleme: 4 Mayıs 2021
zoro043 dedi: Soruyu cevaplamadınız ? Genişletmek için tıkla... Techsmith'den buldum. Biraz karıştırdım siteleri. Hocam indirmeyin, tamam ben sizi burada zorlamıyorum. zoro043 dedi: Soruyu cevaplamadınız ? Virüslü olduğunu cevaplamayarak kanıtladın. Genişletmek için tıkla... Virüslü değil. Vallahi değil billahi değil. Kuran üstüne yemin ederim. @zoro043 burada mısın?
salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 20 Ocak 2023 #23 382019 dedi: Techsmith'den buldum. Biraz karıştırdım siteleri. Hocam indirmeyin, tamam ben sizi burada zorlamıyorum. Virüslü değil. Vallahi değil billahi değil. Kuran üstüne yemin ederim. @zoro043 burada mısın? Genişletmek için tıkla... Adam doğru söylüyor dağılın VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
382019 dedi: Techsmith'den buldum. Biraz karıştırdım siteleri. Hocam indirmeyin, tamam ben sizi burada zorlamıyorum. Virüslü değil. Vallahi değil billahi değil. Kuran üstüne yemin ederim. @zoro043 burada mısın? Genişletmek için tıkla... Adam doğru söylüyor dağılın VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com