Camtasia 8 render ayarları

sametyazar06

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Çevre Mühendisi
Merhabalar;

Render alırken Camtasia 8 programını kullanıyorum bana göre daha kolay geliyor, ancak bazen bilgisayarım hata veriyor, site üzerinde ekran kartı ile render almanın daha hızlı olacağına dair yazılar okudum. Bu ayarlar nasıl yapılıyor? Gerek BIOS gerek bilgisayar içi aktif edilmesi gereken bir yer var mıdır?

NOT: Montaj için Camtasio 8 kullanıyorum.

Bilgisayar özelliklerim:
  • RX580 8 GB ekran kartı
  • Ryzen 2600X
  • G.Skill Ripjaws 8 GB 3200MHz x2
  • SSD 120GB
  • 1TB 7200 RPM HDD
  • MSI X470 GAMING Plus
  • High Power 700Watt PSU

Son düzenleme:
Merhabalar;

Render alırken Camtasia 8 programını kullanıyorum bana göre daha kolay geliyor, ancak bazen bilgisayarım hata veriyor, site üzerinde ekran kartı ile render almanın daha hızlı olacağına dair yazılar okudum. Bu ayarlar nasıl yapılıyor? Gerek BIOS gerek bilgisayar içi aktif edilmesi gereken bir yer var mıdır?

NOT: Montaj için Camtasio 8 kullanıyorum.

Bilgisayar özelliklerim:
  • RX580 8 GB ekran kartı
  • Ryzen 2600X
  • G.Skill Ripjaws 8 GB 3200MHz x2
  • SSD 120GB
  • 1TB 7200 RPM HDD
  • MSI X470 GAMING Plus
  • High Power 700Watt PSU
Ekran kartından Render olayını benim de bulmam gerek. Arayüzüne alıştığım için bunu kullanıyorum. Zamanında Camtasia 2019 denemiştim ama çok karışık geldi. Tabi 2019 ekran kartını sonuna kadar kullanıp 3-5 kat daha hızlı render alıyordu :D

Ekran kartından Render olayını benim de bulmam gerek. Arayüzüne alıştığım için bunu kullanıyorum. Zamanında Camtasia 2019 denemiştim ama çok karışık geldi. Tabi 2019 ekran kartını sonuna kadar kullanıp 3-5 kat daha hızlı render alıyordu :D

camtasio 9 da öyle bir ayar var ama camtasio 8 de yok doğru anladım değil mi?

Dosya Ekleri

• 5.png
    5.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 89
o programı hiç denemedim, montaj için yeterli bir program mı?
Bildiğim kadarıyla evet. Ama ücretli bir program. Hatta bayağı ücretli diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı