B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar video editleyeceğim fakat böyle bir uyarı veriyor.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Kasım 2020 #2 Medya türü desteklenmiyor, video dönüştürücü ile videoyu convert edip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Kasım 2020 #3 Hirok dedi: Medya türü desteklenmiyor, video dönüştürücü ile videoyu convert edip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım videoyu oradan editledim freemake video converterden şimdi kaydettim ama videoyu nasıl kullanacağım? Artı 0 Eksi
Hirok dedi: Medya türü desteklenmiyor, video dönüştürücü ile videoyu convert edip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım videoyu oradan editledim freemake video converterden şimdi kaydettim ama videoyu nasıl kullanacağım?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Kasım 2020 #4 Kaydettiğiniz yerden alın ve programa sürükleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kaydettiğiniz yerden alın ve programa sürükleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et