BugraKaanY Hectopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #1 Ekteki videoya bakıp yardım edebilir misiniz lütfen? (Sorunum geçiş yaparken videonun hafif kasması ve 5 saniye felan siyahlaşması - kafayı yemesi.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
Ekteki videoya bakıp yardım edebilir misiniz lütfen? (Sorunum geçiş yaparken videonun hafif kasması ve 5 saniye felan siyahlaşması - kafayı yemesi.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 1 Mayıs 2018 #2 Video editleme sırasında bu durumlar normaldir. Render aldıktan sonra normale dönüyor mu?
BugraKaanY Hectopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #3 Bayram Şenakar dedi: Video editleme sırasında bu durumlar normaldir. Render aldıktan sonra normale dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sorun videoda hala devam ediyor.
Bayram Şenakar dedi: Video editleme sırasında bu durumlar normaldir. Render aldıktan sonra normale dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sorun videoda hala devam ediyor.
AryeNN Decapat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 2 4 Temmuz 2018 #4 Kardeşim aynı hata bende de oluyor fakat ben videoyu renderlayınca düzeliyor fakat montaj sırasında istediğim gibi kurgulayamıyorum videoyu aynı hata oluyor 2-3 gündür çözüm arıyorum internette hiçbiryerde çözümünü bulamadım.
Kardeşim aynı hata bende de oluyor fakat ben videoyu renderlayınca düzeliyor fakat montaj sırasında istediğim gibi kurgulayamıyorum videoyu aynı hata oluyor 2-3 gündür çözüm arıyorum internette hiçbiryerde çözümünü bulamadım.