Camtasia Studio 8 Çalışmayı Durdurdu ve Codec Hatası

ümit güneş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim birkaç sorularım olacaktır. Camtasia Studio programında son zamanlarda aldığım hatalar ve bu hatalara bir türlü çözemediğim sorunlarım mevcut.

İlk olarak, Camtasia Studio 8.6.0 sürümünde sorun, video render işlemi bitmeye yakın, çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

İkinci olarak, Camtasia Studio 8.5.2 sürümünde sorun, video render işlemi bittiği zaman, codec hatası alıyorum.(Qicktime programını yüklememe rağmen ve başlat çalıştır regedit işlemnde kayıt defteri bölümünde media player eklentisine tik koymama rağmen.)

Üçüncü olarak, 8.3.0 sürümünde ise, yine aynı şekilde codec hartası alıyorum network 4.0 ve 4.5 yüklü olmasına rağmen.

Dördüncü işlem olarak, 8.4.4 sürümünde ise video render işlemi başlıyor, normal şartlarda render işlemi 1 saat civarı sürmesine rağmen hemen 30 saniye içinde render işlemini bitiriyor ve klasöre gittiğimde videoyu göremiyorum.

Video çekme programı olarak nvidia shadowplay kullanıyorum. Nvidia experience sürümü ise son güncel sürümdür.
İşletim sistemi: Win7
Anakart: MSi z97 PC mate
İşlemci: İntel Core i5 4460
Ekran Kartı: Asus GTX 970
RAM: Gskill 4x2 8GB dual channel
Güç kaynağı : Zalman zm 600

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Elimde fotoğraf olarak bir tek bunu çekebildim.

Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı