1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 1 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar Nvidia ShadowPlay ile oyunlar da video çekiyorum, daha sonra bunları Camtasia Studio ile düzenlemek istiyorum fakat videoyu atarken böyle bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim. ( HandBrake programını kullandım fakat çözülmedi. ) Dosya Ekleri hata.png 54,2 KB · Görüntüleme: 132
Arkadaşlar Nvidia ShadowPlay ile oyunlar da video çekiyorum, daha sonra bunları Camtasia Studio ile düzenlemek istiyorum fakat videoyu atarken böyle bir hata veriyor yardım ederseniz sevinirim. ( HandBrake programını kullandım fakat çözülmedi. )
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Aralık 2019 #2 Kodek paketleri eksik olduğundan veriyor hatayı. Aşağıdan K-Lite Codec Pack Basic indirebilirsiniz. Download K-Lite Codec Pack Basic K-Lite Codec Pack is a free software bundle for playback all your audio and video files. It is small, easy to use, and very reliable. www.codecguide.com
Kodek paketleri eksik olduğundan veriyor hatayı. Aşağıdan K-Lite Codec Pack Basic indirebilirsiniz. Download K-Lite Codec Pack Basic K-Lite Codec Pack is a free software bundle for playback all your audio and video files. It is small, easy to use, and very reliable. www.codecguide.com
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 10 Aralık 2019 #3 Sorunu çözemeyince program değiştim şuan Movavi Video Editor Plus 2020 kullanıyorum memnunum, teşekkürler fakat yardımınız için.
Sorunu çözemeyince program değiştim şuan Movavi Video Editor Plus 2020 kullanıyorum memnunum, teşekkürler fakat yardımınız için.