Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar Camtasia Studio 8 açılırken hata alıyorum. @MF @Recep Baltaş İşletim sistemi: Windows 7 64 Bit DWI raporu: www.mediafire.com: CamtasiaStudio
Arkadaşlar Camtasia Studio 8 açılırken hata alıyorum. @MF @Recep Baltaş İşletim sistemi: Windows 7 64 Bit DWI raporu: www.mediafire.com: CamtasiaStudio
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Şubat 2015 #2 Kaldırıp C:\ sürücüsüne kurup öyle dener misin? Ve lütfen varsayılan dizini değiştirme...
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2015 #3 C sürücüsüne kurarken şöyle bir hata alıyorum. Kurarken ignore dedim fakat açmaya çalıştığımda yine uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası verdi.
C sürücüsüne kurarken şöyle bir hata alıyorum. Kurarken ignore dedim fakat açmaya çalıştığımda yine uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası verdi.
C cenk7 Hectopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2015 #4 Konu çözülemedi ne olur yardım edin bende de aynı hata var. C:\ sürücüsüne kurdum genede hata aldım Lütfen yardımcı olun bende bu sorunu yaşadım ve video çekmekte zorlanıyorum @Mikail Fidan@Recep Baltaş
Konu çözülemedi ne olur yardım edin bende de aynı hata var. C:\ sürücüsüne kurdum genede hata aldım Lütfen yardımcı olun bende bu sorunu yaşadım ve video çekmekte zorlanıyorum @Mikail Fidan@Recep Baltaş