Çözüldü Camtasia Studio 9 render sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SelhanSS

Centipat
Merhabalar, ben YouTube'da video çeken birisiyim. GeForce Shadow Play üzerinden video çekiyorum ve ayarları 1080P 60FPS çekiyorum ve videoyu Camtasia Studio 9 üzerinden montajlıyorum fakat bugün şöyle bir sorunla karşılaştım: Camtasia'da 1080P 30FPS renderlamak istediğimde yapabiliyorum fakat 1080P 60FPS yaptığımda %35'lere geliyor, sonra aniden %100 oluyor ve kayıt oluyor klasörüme. Sonra gidip video olmuş mu diye baktığımda video var ama içinde ne görüntü ne bir şey. Açıyorum ama başlatılmıyor, yani ortada MP4 dosyası var ama video yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Şu anda aynı sorunu ben yaşamaktayım, çözümü var mı sende?

Dostum selam tekrardan, sorunu çözdüm. Neler yaptığımı sıra sıra anlatayım, sen de dene belki düzelir. ".Avi" formatında render aldım, o video Full siyah ekran geldi, onu sildim. Sonrasında 720P şeklinde ".MP4" Render'ı alabildim, çalıştı sorunsuz. Belki sende de düzelir, denemeye değer.

Şu anda aynı sorunu ben yaşamaktayım, çözümü var mı sende?

Dostum selam tekrardan, sorunu çözdüm. Neler yaptığımı sıra sıra anlatayım, sen de dene belki düzelir. ".Avi" formatında render aldım, o video Full siyah ekran geldi, onu sildim. Sonrasında 720P şeklinde ".MP4" Render'ı alabildim, çalıştı sorunsuz. Belki sende de düzelir, denemeye değer.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…