Camtasia Studio render sonrası FPS ve kalite düşüyor

meehmet_emin

Hectopat
Daha fazla  
Ben YouTube'a içerik üreten birisiyim ve basit olduğu için Camtasia kullanıyorum ama sorun şu ki 60 FPS video çekip edite attığımda 60 FPS yazıyor ama videoyu renderladıktan sonra ya 30 FPS oluyor veya düşüyor. Bunu nasıl çözerim?

Hocam piyasanın en kalitesiz programını kullanıyorsunuz. Sanırım programda FPS seçeneği bile yok. Tek çözümü daha kaliteli programlara geçmek.

Hocam piyasanın en kalitesiz programını kullanıyorsunuz. Sanırım programda FPS seçeneği bile yok. Tek çözümü daha kaliteli programlara geçmek.

Biliyorum ama çok karmaşık geliyor ya yoksa Adobe Premier vardı galiba onu öneriyorlarda aklım almıyor karmaşık geliyor bana.

Peki önerdiğiniz programlar var mı belki öğrenmeye çalışırım Adobe Premier kullanabilirim bakacağım bilmiyorum öğrenirim inşallah :/
Ben şu andaki programları bilmiyorum ama Adobe Premier yılların kaliteli programı. Şu anda bir çok yeni program çıkmış onlara bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…