Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2019 #1 Merhaba, Camtasia Studio ile render yapınca resimdeki gibi renkler soluk çıkıyor. Sanki üstüne beyaz yarı saydam bir perde örtülmüş gibi. Çözüm yolunu bilen var mı?
Merhaba, Camtasia Studio ile render yapınca resimdeki gibi renkler soluk çıkıyor. Sanki üstüne beyaz yarı saydam bir perde örtülmüş gibi. Çözüm yolunu bilen var mı?
T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 29 Temmuz 2019 #2 Camtasia studio ile render sonrası aynı sorunu bende yaşıyorum soluk renk veriyor.
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #3 Silinen üye dedi: Camtasia studio ile render sonrası aynı sorunu bende yaşıyorum soluk renk veriyor. Genişletmek için tıkla... Başka siteden indirdim düzeldi.
Silinen üye dedi: Camtasia studio ile render sonrası aynı sorunu bende yaşıyorum soluk renk veriyor. Genişletmek için tıkla... Başka siteden indirdim düzeldi.