T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 17 Haziran 2019 #1 Yukarıdaki Hata Video Render bitiminde oluyor %100 olunca bu hata veriliyor hep aynı hatayı veriyor. Projeyi kaydedemiyorum bu hatayı veriyor? Bu iki hata neden veriyor anlamadım bilgisayarımda bir sorun mu var? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2019
Yukarıdaki Hata Video Render bitiminde oluyor %100 olunca bu hata veriliyor hep aynı hatayı veriyor. Projeyi kaydedemiyorum bu hatayı veriyor? Bu iki hata neden veriyor anlamadım bilgisayarımda bir sorun mu var?
Nuri eren Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 3 17 Temmuz 2019 #2 Camtasia nın full olmadi gerekiyor yaptin mi Eger full ise denetim masasina gir camtasia nin ustune gel onar secenegine bas onardiktan sonra yeniden baslat bu sefer olur Artı 0 Eksi
Camtasia nın full olmadi gerekiyor yaptin mi Eger full ise denetim masasina gir camtasia nin ustune gel onar secenegine bas onardiktan sonra yeniden baslat bu sefer olur
KS KS T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 17 Temmuz 2019 #3 Alakası yok ekran kartındaymış orjinal programlarla denedim yine aynı sorun vardı. Artı 0 Eksi