Çamurluk boyalı tucson alınır mı?

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
2022 elit paket 85 bin kilometre sadece sağ ön çamurluk boyalı haricen hatasız boyasız tramersiz 1.650 milyon, sizce alır mı?

(Sizden ricam farklı araç önermeyin)

Ben çamurlukta işlem olan tramersiz bir aracı ancak detaylı incelemeyle alırım. Çamurluk neden boyanmış bu çok önemli. Satıcı beyanından ziyade direklere, şaseye, motor kaputu ve kapıdaki mesafelere ve radyatöre baktırmanız lazım.
Benim sol ön çamurlukta 2 tane kayıt var ama satarken kafam rahat. Tramer kaydı var evet ama her şey serviste yapıldığı için alıcının da kafası rahat olacak.

Sürtme kaynaklı hocam

Zaten hocam detaylı expere girecek satıcı sürtme kaynaklı diyor harici bir sıkıntı yok diyor çıkarsa ben karşılarım diyorum

Sürtme kaynaklı hocam
Eğer gerçekten sürtme kaynaklı, saca işlememiş bir hasar ise alınır. Ama saca etki ettiyse, altta nerelere etki ettiği ve hatta hava yastıkları dahil kontrol edilmeli. 2. el araba almaya böyle "sürtme" kaynaklı onarımlar nedeniyle tövbe ettim.
Herkes aynı değil, ben kendi tecrübelerimle konuşuyorum.

Sürtme kaynaklı hocam

Zaten hocam detaylı expere girecek satıcı sürtme kaynaklı diyor harici bir sıkıntı yok diyor çıkarsa ben karşılarım diyorum
Satıcı zaten farklı bir şey çıkarsa karşılarım demiş detaylı bir expere sokun öğrenirsiniz. Çok hasar almış olsa zaten değişirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…