Can Dostum / The Intouchables

Ahmet Altunova

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, The Intouchables izlenme rekoru kıran bir filmdir. Ben film takip eden birisiyim ve şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden birisi size tavsiyem kesinlikle izleyin.*

Film Özeti:
Can Dostum filminin konusunda bir kaza sonrasında felç olan fakat zengin aristokrat Phillippe ceza evinden yeni çıkmış olan Driss’i bakıcısı olsun diye işe alır. Çevresindeki insanlar Driss’in bu işi becerebileceğine inanmamaktadırlar fakat Phillippe ona bir şans vermekten yanadır. Karşıt görüşlü bu iki insanın zamanla nasıl dost olduklarını anlatan etkileyici bir hikaye.

Tür: Dram Filmleri, Komedi Filmleri

Yapım: 2011

Yönetmen: Olivier Nakache, Eric Toledano

Oyuncular: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam bu filme benzer. Bunu da izleyin derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Can Dostum'u duyunca aklıma Bruce Cameron'un romanı geldi. Bir köpeğin hayatını köpeğin gözlerinde anlatıyordu. Bayağı ağladığım bölümler olmuştu kitapta. Siz filmini önermişsiniz bende romanı önereyim buradan. Eğer bu sıralar farklı bir şeyler okumak isteyen varsa tereddüt etmeden alsınlar o romanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…