4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 26 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar selam, az önce yanlışlıkla çam fıstığı sert kabuğunu yuttum. Bir şey olur mu? Üstüne ekmek falan yedim, su içtim şimdide soda içiyorum :d
Arkadaşlar selam, az önce yanlışlıkla çam fıstığı sert kabuğunu yuttum. Bir şey olur mu? Üstüne ekmek falan yedim, su içtim şimdide soda içiyorum :d
osaka.exe Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 382 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ötüken 26 Ocak 2024 #2 Birde 1.5 kıymalı ye tam olsun reis Benim kuzen ağaçların gövdesinden çam sakızı bile alıp yiyordu bir şey olmaz rahat ol.
Birde 1.5 kıymalı ye tam olsun reis Benim kuzen ağaçların gövdesinden çam sakızı bile alıp yiyordu bir şey olmaz rahat ol.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 26 Ocak 2024 #3 osaka.exe dedi: Birde 1.5 kıymalı ye tam olsun reis Benim kuzen ağaçların gövdesinden çam sakızı bile alıp yiyordu bir şey olmaz rahat ol. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum çam fıstığını götüreyim derken şiştim vallahi..
osaka.exe dedi: Birde 1.5 kıymalı ye tam olsun reis Benim kuzen ağaçların gövdesinden çam sakızı bile alıp yiyordu bir şey olmaz rahat ol. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum çam fıstığını götüreyim derken şiştim vallahi..
dnzkctrk2424 Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 106 26 Ocak 2024 #4 osaka.exe dedi: Bir de 1.5 kıymalı ye tam olsun reis Benim kuzen ağaçların gövdesinden çam sakızı bile alıp yiyordu bir şey olmaz rahat ol. Genişletmek için tıkla... Çam sakızı çok güzel ama tam ısırmaman lazım.
osaka.exe dedi: Bir de 1.5 kıymalı ye tam olsun reis Benim kuzen ağaçların gövdesinden çam sakızı bile alıp yiyordu bir şey olmaz rahat ol. Genişletmek için tıkla... Çam sakızı çok güzel ama tam ısırmaman lazım.