Hepinize merhaba arkadaşlar benim sorum bilgisayarımın özelliklerine baktığımda RAM 4 GB olarak görünüyor. Ben şu siteye girdim Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements ve herhangi bir oyun baktırdım ve oyuna kaldıramaz dedi bende bir baktım neymiş de oyun RAM'a 4 GB istiyormuş ama orada benim RAM miktarına 3.5 diyor nasıl olur anlamadım benim RAM 4 GB orada nasıl 3.5 GB yazıyor bana açıklarsınız mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Çöp bir site olduğuna hem fikirim. 3,5 GB olarak görmesi Windows'un Ram kullanımını saymaması olabilir mi acaba?
Güvenilir yazılım kullanın bunlar güvenilir değil.
O siteye itibar etmeyin.
Bilgisayarın özelliklerine bakıp kullanılabilir 3.5 yazıyorsa onboard ekran kartına vermiştir. Bios'un desteklerse oradan ayrılan boyutu düşerebilirsin.
Çöp bir site olduğuna hem fikirim. 3,5 GB olarak görmesi Windows'un Ram kullanımını saymaması olabilir mi acaba?
Güvenilir yazılım kullanın bunlar güvenilir değil.[/QUOTD
O siteye itibar etmeyin.
Bilgisayarın özelliklerine bakıp kullanılabilir 3.5 yazıyorsa onboard ekran kartına vermiştir. Bios'un desteklerse oradan ayrılan boyutu düşerebilirsin.
O dediğin ekran kartı var'mı bilmem ben dizüstü kullanıyorum öyle bir şey olabilir yada olmaz ama bence olmaz her neyse o site iyi değilmiş zaten teşekkür ederim.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim gereken cevabı aldım konu kilit.