Şevki1453 Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 466 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #1 Canım sıkılınca sürekli atıştırmalık bir şeyler yiyorum. Saat fark etmiyor. Psikolojik mi, yoksa alışkanlık mı bilemedim.
Canım sıkılınca sürekli atıştırmalık bir şeyler yiyorum. Saat fark etmiyor. Psikolojik mi, yoksa alışkanlık mı bilemedim.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #2 Şevki1453 dedi: Canım sıkılınca sürekli atıştırmalık bir şeyler yiyorum. Saat fark etmiyor. Psikolojik mi, yoksa alışkanlık mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Psikolojik hocam, yerini dolduramadığın bir sorununu yemek ile doldurmaya çalışıyorsun.
Şevki1453 dedi: Canım sıkılınca sürekli atıştırmalık bir şeyler yiyorum. Saat fark etmiyor. Psikolojik mi, yoksa alışkanlık mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Psikolojik hocam, yerini dolduramadığın bir sorununu yemek ile doldurmaya çalışıyorsun.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #3 Sigara içenlerde aynı sorunu yaşıyor. Psikolojik. Yemekten uzaklaşmak lazım. Eve almamak en iyi çözüm.
Sigara içenlerde aynı sorunu yaşıyor. Psikolojik. Yemekten uzaklaşmak lazım. Eve almamak en iyi çözüm.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #4 Abur cubur yemek zorunda değilsin yemeğini saatinde ye meyve ye annen evde kek, poğaça falan yaparsa onlardan ye paketli abur cubur yemek istiyorsan kararında ye yoksa seni çökertir yorgunluk, halsizlik, isteksizlik gibi gibi.
Abur cubur yemek zorunda değilsin yemeğini saatinde ye meyve ye annen evde kek, poğaça falan yaparsa onlardan ye paketli abur cubur yemek istiyorsan kararında ye yoksa seni çökertir yorgunluk, halsizlik, isteksizlik gibi gibi.
Bitirici Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 523 8 Kasım 2021 #5 Şevki1453 dedi: Canım sıkılınca sürekli atıştırmalık bir şeyler yiyorum. Saat fark etmiyor. Psikolojik mi, yoksa alışkanlık mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Herkeste olur alışkanlık bence bende de oluyor.
Şevki1453 dedi: Canım sıkılınca sürekli atıştırmalık bir şeyler yiyorum. Saat fark etmiyor. Psikolojik mi, yoksa alışkanlık mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Herkeste olur alışkanlık bence bende de oluyor.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #6 Onun yerine en sevdiğiniz meyve, kuru çerez veya kurutulmuş meyveyi yiyebilirsiniz.