Can sıkıntısı için ne yapılır?

gokguk62

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
742
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dışarı çıksam desem hava çok sıcak, arkadaşlarımla oyun oynasam desem hepsi tatilde, bir oynayacak oyun falan da bulamıyorum kalkıp avel gibi PC başında zaman geçiriyorum yaptığım hiçbir şey yok ne yapabilirim diye düşündüm aklıma Technopat'a yazmak geldi önerilerinizi bekliyorum.
 

Hocam bir hobi edinin bence.
 

Bir şeyleri sök tak bozuk bir eşyan parçan varsa onları tamir etmeye çalış kitap okumayı söylemiyeceğim dizi izleyebilirsin spora ilgin varsa dövüş sporları iyidir etrafında tabiat parkı vesaire varsa oralarda gezebilirsin onun dışında yaz ayları bunaltıcıda olabiliyor.
 
Kitap okuyabilirsin ve ayrıca canının sıkılması aslında çok büyük bir nimet. Bunu kullanmalısın. İnsanlık, buraya canı sıkılan insanlar sayesinde geldi. Resimi, müziği, tekerliği, tiyatroyu, yer çekmini vs. bulan insanlar hep bunu can sıkıntısı sayesinde başardı. İnsanın canı sıkılınca genelde ilk olarak geleceği hakkında düşünmeye başlıyor. Belki yeni planlar yapıp yeni kararlar veriyor ya da aklına çok parlak bir fikir geliyor. Ben günde en az 2 saat rutin olarak hiçbir şey yapmadan oturup düşüncelere dalarım. En büyük hobim budur. Yazacağım kitabın konusunu da can sıkıntım sayesinde buldum. Gelecek ay da tuşlu telefona geçmek istiyorum. Bu nedenden dolayı telefon verimsizleştiriyor, kitap okumamı engelliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir hobi edinin bence.

Hocam yeni şeyler deniyorum ama 1-2 saat sonra sıkılıp deneyimlerimin bırakıyorum %90'ı böyle olmuştur.


Arada boks eldivenimle birkaç trick tarzı şeyler yapıyorum ama öyle sıkıntımı alan bir şey olmuyor.

İşe gir, kitap oku.

Hocam 15-16 yaşındayım ve ailem çalışmamı istemiyor.


Kitap okumak hiç benlik değil maalesef.
 
Bir kursa gidebilirsin futbol gym basketbol neye ilgin varsa müzik aletiyle ilgili de olabilir. Boksa ilgin varsa yazılabilirsin mesela.
 

Gym güzel bir tercih olur.
 
Bir kursa gidebilirsin futbol gym basketbol neye ilgin varsa müzik aletiyle ilgili de olabilir. Boksa ilgin varsa yazılabilirsin mesela.

Hocam çevremde çok kickbox salonu var ama kütlem az fazla dövüşemeyen biri olduğum için dalga geçerler diye düşünüyorum, hem hiç salonda yalnız olmakta kötü bir şey eğer ki hocalar merhametli değilse.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…