Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 25 Ocak 2021 #11 Akkuşlu dedi: Kitap okuyabilirsin, müzik dinleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kitap öneriniz var mı?
Akkuşlu dedi: Kitap okuyabilirsin, müzik dinleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kitap öneriniz var mı?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Ocak 2021 #12 Furkiipman dedi: Kitap öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Mucize, İçimdeki Müzik ve İskemlede Beş Ceset önerebilirim.
Furkiipman dedi: Kitap öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Mucize, İçimdeki Müzik ve İskemlede Beş Ceset önerebilirim.
xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 mermerci dedi: Ben kedi köpek besledim. Sahiplenmedim. Sadece besledim. Köpeğe yem verirken, yolda bulduğum kediyi okşarken çok güzel bir his oluyor. Şahsen ben zevk alıyorum. Denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onu ben de istiyorum fakat annem hayvanlardan tiksiniyor.
mermerci dedi: Ben kedi köpek besledim. Sahiplenmedim. Sadece besledim. Köpeğe yem verirken, yolda bulduğum kediyi okşarken çok güzel bir his oluyor. Şahsen ben zevk alıyorum. Denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onu ben de istiyorum fakat annem hayvanlardan tiksiniyor.