Vay be, videonun içeriğine bakmadan kapak fotoğrafında adamı görüp videoyu kötüleyenler olmuş ki sebep HAVELSAN içeriğimişte siyasi reklam yapmışta falan filan. Herhangi bir siyasi partinin bir reklamını yaptı diyelim, ne oluyor bütün ülkenin yerine oy falan mı kullanmış oluyor? Anlıyorum mevcut hükümetin sorunları yüzünden en ufak her şeyde patlıyor insanlar ama alakasız şeylerde. Sırf mevcut parti ile alakalı diye kimseyi linçleyip alakasız yerlerde kin, nefret boşaltmaya gerek yok. Aynı YKS 2024'te YouTube'deki hocalara karşı öfkelerini kusmak gibi bu yapılan. Son zamanlarda moda oldu zaten her yerde öfke, kin, nefret kusmak. Bir kimse A partisinde olduğu için yüceltilip B partisinde olduğu için batırılmaz. Kimse de zorla şu partiye oy kullan demiyor ya bir yayıncı yaptı diye koyun olacak değilsiniz ya. Siyaset dediğimiz kirli bir şey zaten. Açın YouTube'a bakın A, B partisi fark etmez nasıl her şey de U dönüşü yaptıklarını mecliste güle oynaya olduklarını... Ali hocam kaliteli bir içerik çıkarmış bence ama sizce kaliteli değildir, konuşulanları beğenmemişsinizdir, konuşma tarzını beğenmemişsiniz atın dislike gitsin. Ama sosyal medya koyunu, siyaset koyunu olup her konuda kin, nefret vs. kusup şu ülkeyi gerginleştirmeyi bırakın artık. Siyaset konusunda yayıncılar yanlış yapıyorsa derdinizi gidin söyleyin veya o kişiyi bırakın. Yapay zeka videosu içinde siyasi propaganda var mı, yok. Bizim gelişmiş ülkeler gibi olamamızın sebebi bu, yüksek gerginlik, sürekli bir şey olsa da saldırsam modu, iç karışıklık, demokratik özgürüz ayağına özgürlük kısıtlayıcı davranışlar, her şeye burun sokmak. Can Sungur'u, Mesut Çevik'ten gördüm şimdiye kadar ne Twitch ne de başka bir yayın platformu kullanmadım kimsenin avukatı değilim ama gerekirse ülkemin kötüye giden durumunu ortaya koyan şeyin avukatı olurum.