kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlardaki herkes Giga Chad. Çok tuhaf bir olay.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlardaki herkes Giga Chad. Çok tuhaf bir olay.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.548 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 4 Ekim 2021 #2 Allah Allah dertleri neymiş ki?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #3 Giga Chad memesinin müziği, muhtemelen o yüzdendir. Ancak aşırı bir fazlalık var, birisi komikliğine bot atıyor olabilir.
Giga Chad memesinin müziği, muhtemelen o yüzdendir. Ancak aşırı bir fazlalık var, birisi komikliğine bot atıyor olabilir.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #4 Rivadex dedi: Giga Chad memesinin müziği, muhtemelen o yüzdendir. Ancak aşırı bir fazlalık var, birisi komikliğine bot atıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, onun müziği ama tuhaf yine de. Bot olduğunu sanmıyorum, hepsi ayrı zamanlarda yazılmış yorumlar.
Rivadex dedi: Giga Chad memesinin müziği, muhtemelen o yüzdendir. Ancak aşırı bir fazlalık var, birisi komikliğine bot atıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, onun müziği ama tuhaf yine de. Bot olduğunu sanmıyorum, hepsi ayrı zamanlarda yazılmış yorumlar.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 4 Ekim 2021 #5 Birazdan buralar Giga Chad'ler doluşur. Hatta konusu açılacak hissediyorum.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 4 Ekim 2021 #6 The Fallen Angel dedi: Allah Allah dertleri neymiş ki? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Avarage fan Avarage Fan enjoyer
The Fallen Angel dedi: Allah Allah dertleri neymiş ki? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Avarage fan Avarage Fan enjoyer
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Ekim 2021 #7 Ernest Khalimov çok mutlu olmalı.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #8 kade dedi: Evet, onun müziği ama tuhaf yine de. Bot olduğunu sanmıyorum, hepsi ayrı zamanlarda yazılmış yorumlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da. O yorumlar fazla beğeni aldığı için en yukarıda gösteriliyorlar. Çoğu kişide beğeni almak için Giga Chad'e dönüşüp yorum yapıyorlar. Sıralama ölçütünü ''önce en yeniler'' yaparsak Giga Chad'ler büyük oranda azalıyor.
kade dedi: Evet, onun müziği ama tuhaf yine de. Bot olduğunu sanmıyorum, hepsi ayrı zamanlarda yazılmış yorumlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da. O yorumlar fazla beğeni aldığı için en yukarıda gösteriliyorlar. Çoğu kişide beğeni almak için Giga Chad'e dönüşüp yorum yapıyorlar. Sıralama ölçütünü ''önce en yeniler'' yaparsak Giga Chad'ler büyük oranda azalıyor.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2021 #9 Bu arkadaş ise Arap olanlarından. https://yt3.ggpht.com/YmA459maq2582...-20Fo4LFe4QLgeADvhQ=s88-c-k-c0x00ffffff-no-rj
Bu arkadaş ise Arap olanlarından. https://yt3.ggpht.com/YmA459maq2582...-20Fo4LFe4QLgeADvhQ=s88-c-k-c0x00ffffff-no-rj
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 4 Ekim 2021 #10 Average Technopat penis konusu fanı geldi aklıma nedense.