Çanakkale'de internet servis sağlayıcısı önerisi

AltanKemal

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, Çanakkale tasindim dolayisiyla evde internet almamiz gerekiyor ama ilk defa evde internete basvuracagim ve Çanakkale'de hangi operatorler populer veya iyi çekiyor bilmiyorum. Vodafone evde internete basvurmayi dusunuyordum ancak sikayetvar'daki her sikayette internet kesintisi sikayetini gördüm, vazgectim o yuzden. Tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone, İstanbul gibi metropol de dahi güzel hizmet sağlayamazken İstanbul'a nazaran daha küçük bir şehir olan Çanakkale de güzel bir hizmet sağlayabileceğini düşünmüyorum. Netspeed, Türknet gibi firmalar varsa tercih edebilirsiniz. Kendim 4-5 aydır Netspeed kullanıyorum, memnunum, şu ana kadar sadece 1 kere 15 dakikalık (onlardan kaynaklı) internet kesintisi oldu başka bir sorun yaşamadım.

Benim arkadaşım Çanakkale'de Vodafone ev interneti kullanıyor ve memnun. Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet alıyor. Adresindeki Türk Telekom altyapısı iyiyse çoğu firma işini görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…