Neredeyse 3 senedir bilgisayarımda bu PSU'yu kullanıyordum. 2 hafta önce yeni bir PSU aldım. Bu cihaz ile alakalı internette hiçbir bilgi bulamadım, o yüzden buraya sormak istedim. Cihazın tam modeli Canar ATX-300W. 3 sene boyunca nasıl bir PSU kullanmışım?
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığımı da belirteyim.
Neredeyse 3 senedir bilgisayarımda bu PSU'yu kullanıyordum. 2 hafta önce yeni bir PSU aldım. Bu cihaz ile alakalı internette hiçbir bilgi bulamadım, o yüzden buraya sormak istedim. Cihazın tam modeli Canar ATX-300W. 3 sene boyunca nasıl bir PSU kullanmışım?
Neredeyse 3 senedir bilgisayarımda bu PSU'yu kullanıyordum. 2 hafta önce yeni bir PSU aldım. Bu cihaz ile alakalı internette hiçbir bilgi bulamadım, o yüzden buraya sormak istedim. Cihazın tam modeli canar ATX-300W. 3 sene boyunca nasıl bir PSU kullanmışım?
Kalitesiz PSU diye herkeste sorun çıkaracak diye bir kaide yok, ama bu kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Örneğin bir arkadaşım 2-3 senedir sıkıntısız bir şekilde Gamepower PSU kullanıyor.
Kalitesiz PSU diye herkeste sorun çıkaracak diye bir kaide yok, ama bu kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Örneğin bir arkadaşım 2-3 senedir sıkıntısız bir şekilde Gamepower PSU kullanıyor. Bütçeniz olduğunda değiştirmenizi öneririm.
Hocam kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum, üstünde Atom Bilişim etiketi var.
Büyük ihtimalle C4 denilen PSU'lardan ama benim şansıma bir sorun çıkmadı.
Hocam kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum, üstünde atom bilişim etiketi var.
Büyük ihtimalle C4 denilen PSU'lardan ama benim şansıma bir sorun çıkmadı.
Evet hocam o. Bu bilgisayar alındığı zaman bilgisayar donanımları hakkında hiçbir bilgim yoktu, ailem almıştı. 2 sene boyunca Turbox PC kullanmış oldum. PC donanımları hakkında bir şeyler öğrenince de sistemimi yükseltmeye başladım. Şu anda imzamda bulunan sistemi o 3 sene önce alınan Turbox PC'yi yükselterek elde ettim.