Canar ATX-300W PSU nasıldır?

Jaavei

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Neredeyse 3 senedir bilgisayarımda bu PSU'yu kullanıyordum. 2 hafta önce yeni bir PSU aldım. Bu cihaz ile alakalı internette hiçbir bilgi bulamadım, o yüzden buraya sormak istedim. Cihazın tam modeli Canar ATX-300W. 3 sene boyunca nasıl bir PSU kullanmışım?

Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığımı da belirteyim.

Son düzenleme:
Everest PSU'lu bir sistemi 4 yıla yakın bir süre kullanmıştım. Galiba ikimizde çok şanslıyız.

Hayatımda ilk defa duyuyorum, bir sorun yaşamadığınız için kaliteli bir ürün ya da siz çok şanlısınız.

Kalitesiz PSU diye herkeste sorun çıkaracak diye bir kaide yok, ama bu kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Örneğin bir arkadaşım 2-3 senedir sıkıntısız bir şekilde Gamepower PSU kullanıyor.

Hocam arkadaş zaten değiştirmiş.

Hayatımda ilk defa duyuyorum, bir sorun yaşamadığınız için kaliteli bir ürün ya da siz çok şanlısınız.

Hocam kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum, üstünde Atom Bilişim etiketi var.
Büyük ihtimalle C4 denilen PSU'lardan ama benim şansıma bir sorun çıkmadı.

Hocam kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum, üstünde atom bilişim etiketi var.
Büyük ihtimalle C4 denilen PSU'lardan ama benim şansıma bir sorun çıkmadı.

Atom bilişim, Turbox'un falan yapımcısı olan değil mi? Bence de onlardan kaliteli ürün çıkmaz o zaman.

Atom bilişim, Turbox'un falan yapımcısı olan değil mi? Bence de onlardan kaliteli ürün çıkmaz o zaman.

Evet hocam o. Bu bilgisayar alındığı zaman bilgisayar donanımları hakkında hiçbir bilgim yoktu, ailem almıştı. 2 sene boyunca Turbox PC kullanmış oldum. PC donanımları hakkında bir şeyler öğrenince de sistemimi yükseltmeye başladım. Şu anda imzamda bulunan sistemi o 3 sene önce alınan Turbox PC'yi yükselterek elde ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…