Cancustom.com.TR'den ayakkabı alınır mı?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba normalde çakma ayakkabı giymem ama bu sefer bir de ekstradan bir ayakkabı almak istiyorum ve çok fazla para da vermek istemiyorum. Bu aralar da sürekli önüme çıkıyor memnun olan da çok var buradan bir şey alan varsa nasıl kaliteli mi hemen açılır mı?

Dosya Ekleri

• 1743081662751.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 96

Dostum Şikayetvar'ı genel olarak ciddiye almıyorum orijinal ayakkabılarda bile bayağı şikayet dolu. Bana satın alım yapan biri deneyimlerini yazarsa daha iyi olacağını düşünüyorum ama tavsiyen için sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ucuz tişört vs giyerim ama replika ayakkabı asla ayak sağlığını asla hafife alma ayakkabıya vereceğin paraya kesinlikle acımamanı tavsiye ederim, kalitesiz ve belirli bir standart ile üretilmediği için ayağında terleme, ağrı, alerji hatta mantar gibi sorunlara sebep olabilir. Zaten alsan bile Max 3-4 kere giydikten sonra kendin gidip çöpe atacaksın tamamen para israfı.

Vallahi hocam normalde orijinal giyiniyorum ekstra ara sıra giymelik güzel bir model için sordum dışarıdan çakma aldığım olmuştu bir kere 5 ay sonra önünden açılmıştı, emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıyorum belki ama asla alınmaz bence. Yanında hediye de gönderseler yine de gelen mal 1 ayda dağılır gibi duruyor.
Aldığım Campus'ler gerçekten ağır mesela ve Converse'lerin dikişleri tabanda da dilinde de sökülecek gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• 17490418915012064579115099998712.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 100
  • 17490420036704547210811612085918.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 96

Anlaşılan alınmaz gerçekten kalitesiz duruyormuş. Uyardığın için teşekkür ederim sana da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…