Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Temmuz 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Iyi Dinlenceler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Iyi Dinlenceler
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2017 #2 @Neşeli Enginar sizi göremiyorduk bir kaç zamandır. Gelir gelmez böyle müzikler de iyi geldi
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Temmuz 2017 #3 Cihatinan dedi: @Neşeli Enginar sizi göremiyorduk bir kaç zamandır. Gelir gelmez böyle müzikler de iyi geldi Genişletmek için tıkla... Sorma sitenin ceza sisteminde bir hata var idi sanirim, 1 günlük banladilar 5 gün giremedim, daha önce 1 gün banladiklari zaman 30 gün girememistim, saglik olsun. Buralardayiz be ya n'olsun.
Cihatinan dedi: @Neşeli Enginar sizi göremiyorduk bir kaç zamandır. Gelir gelmez böyle müzikler de iyi geldi Genişletmek için tıkla... Sorma sitenin ceza sisteminde bir hata var idi sanirim, 1 günlük banladilar 5 gün giremedim, daha önce 1 gün banladiklari zaman 30 gün girememistim, saglik olsun. Buralardayiz be ya n'olsun.
Contos45 Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2017 #4 @Neşeli Enginar ismi görünce bi yerden tanıdık geliyor dedim neydi diye düşündüm bayağı olmuş görmeyeli hocam
@Neşeli Enginar ismi görünce bi yerden tanıdık geliyor dedim neydi diye düşündüm bayağı olmuş görmeyeli hocam
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2017 #5 Evet geçende @Asım Demir de aynı şeyi söyledi. Sistemde sorun varmış. Benim de 1 saatlik cezam vardı şimdi kalktı. Sizden değilse sağlık olsun
Evet geçende @Asım Demir de aynı şeyi söyledi. Sistemde sorun varmış. Benim de 1 saatlik cezam vardı şimdi kalktı. Sizden değilse sağlık olsun