Candan motors güvenilir midir?

Hacı bulut

Decapat
Daha fazla  
Instagram üzerinde çekişe katıldım yaklaşık 2 gün sonra kazandınız diye bildirim geldi. Canlı desteğe yazdım ve kodu girdim bunu dediler: Candan motors sponsorluğunda gerçekleştirilen çekilişimiz sonucunda bir adet arora cappucıno 125 CC motosiklet kazandınız.

Ürünlerimiz stoklanan motorlar olduğu için ürünün 385 TL kargo ücreti kişisel olarak tarafınızdan tahsil edilmektedir, tarafınıza yansımaktadır.

Ödemenizi size aktaracağım banka hesap bilgilerine yaparak adresinize hızlı teslimat ile cihazınızın gönderimini sağlayabiliriz.

Kapıda ödeme imkanı maalesef mevcut değildir.

+ Kargo ödemesini yapmak istiyorum!

+ Yedek talihliye devretmek istiyorum!

Kesinlikle dolandırıcılık. Motor hediye eden kargo ücreti ister mi hiç? Kargo ücretini alıp sizi engelleyecek.

Bu arada o mesajı herkese atıyorlar. Kim yerse. Gönderen herkesin 385 TL'sinin üstüne yatacaklar. Çekiliş falan hikaye.
Ya da şöyle diyeyim kim keriz diye çekiliş yapıyorlar. Kerizlerin parasının üstüne yatacaklar.

Bende şüpheleniyorum fakat internet üzerinde dükkanın konumu fotoğrafları falan her şey var bunu nasıl böyle yapabiliyorlar.

Bende şüpheleniyorum fakat internet üzerinde dükkanın konumu fotoğrafları falan her şey var bunu nasıl böyle yapabiliyorlar.

Ruhsat işlemlerini de herhalde kargocu yapacak. Bence dolandırıcılık.

Ruhsat işlemlerini de herhalde kargocu yapacak. Bence dolandırıcılık.

Doğruluğuna nasıl inanabilirim yazdım onların cevabı:
Efendim işletmemiz kurumsal ve lisanslı bir firmadır. Prestijini zedelemez, zedeleyemez ve kimse tarafından zedelenmek gibi bir duruma müsaade etmez. Ödemen sonra ürününüz kargoya teslim edilir 1-3 iş günü içerisinde adresinize ulaşmış olur işleminize sorunsuz devam edebilirsiniz. Paranızı alıkoyma gibi bir durum kesinlikle söz konusu olamaz. Lisanslı bir firmayız. Tarafınıza ait olan işlemi tamamladıktan sonra aksi bir durum olmaz bunun garantisini veriyoruz. 14:27ürünün gelmemesi durumunda Turkiye Cumhuriyeti içerisinde bu bir suçtur bunu biliyorsunuzdur. Bu tarz küçük meblağlar için firma neden böyle bir şey yapıp yasal bir süreç ile karşı karşıya kalsın.

Ruhsat işlemleri hakkında hala bilgi verememiş dikkat ettiyseniz. İlla emin olmak istiyorsanız instagram üzerinden değil de bizzat firmanın Google üzerinde kayıtlı olan numarasını arayıp durumu anlatın. Bakalım ne diyecekler.

Bende diğer arkadaş gibi doğru hesabı buldum fake dolandırıcı kesinlikle.

Dostum aynısını bende katıldım dün kazandım aynı motoru bana da verdiler araştırma yapıyordum sizi buldum.

Fark ettiyseniz motor fiyatları da sudan ucuz baktığımda 9K yazmış sahibindene baktığımda motor 50k. Yani bence durum buradan belli diye tahmin ediyorum.

Biraz gezindim şirketin kendi adına Instagram hesabı var takipcisi düşük kendi sitesi de var ayrıca bunların siteside fake yani anlayabileceğin o Instagram hesabı da büyük ihtimalle satın alınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…