3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #1 Sorularıma başlıyorum: 1-)Güzel PC toplamayı kimden ya da nereden ögrendiniz? 2-)İlgi alanlarıniz neler? 3-)İleride hangi mesleği yapmayı düşünüyorsunuz? 4-)Size sataşan çok oluyor, sizce neden ((5-)Beni seviyor musunuz?)) Sizler de sorabilirsiniz, etiketlemeyi unutmayın (@Caner Uncu)
Sorularıma başlıyorum: 1-)Güzel PC toplamayı kimden ya da nereden ögrendiniz? 2-)İlgi alanlarıniz neler? 3-)İleride hangi mesleği yapmayı düşünüyorsunuz? 4-)Size sataşan çok oluyor, sizce neden ((5-)Beni seviyor musunuz?)) Sizler de sorabilirsiniz, etiketlemeyi unutmayın (@Caner Uncu)
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 13 Eylül 2020 #2 @Caner Uncu
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 13 Eylül 2020 #3 Soru-cevap konsepti sıkmaya başladı... Neyse, 5 dakika içinde mesajım silinecek ama.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #4 Bilgisayarınızın özellikleri neler hocam? @Caner Uncu
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #5 @Caner Uncu her mesajınıza 2-3 beğeni gelmesi nasıl bir his?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #6 Blacksidemre dedi: Bilgisayarınızın özellikleri neler hocam? @Caner Uncu Genişletmek için tıkla... İmzasında yazıyor. Bu arada bu bölümün pek güzel geçeceğini sanmıyorum. Kendisi bildiğim kadarıyla bu tarz konuları sevmez.
Blacksidemre dedi: Bilgisayarınızın özellikleri neler hocam? @Caner Uncu Genişletmek için tıkla... İmzasında yazıyor. Bu arada bu bölümün pek güzel geçeceğini sanmıyorum. Kendisi bildiğim kadarıyla bu tarz konuları sevmez.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #7 Clarence Morrow dedi: Eki Görüntüle 667061 İmzasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... İmzaları kapalı tuttuğum için görememişim. Clarence Morrow dedi: Bu arada bu bölümün pek güzel geçeceğini sanmıyorum. Kendisi bildiğim kadarıyla bu tarz konuları sevmez. Genişletmek için tıkla... Neden?
Clarence Morrow dedi: Eki Görüntüle 667061 İmzasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... İmzaları kapalı tuttuğum için görememişim. Clarence Morrow dedi: Bu arada bu bölümün pek güzel geçeceğini sanmıyorum. Kendisi bildiğim kadarıyla bu tarz konuları sevmez. Genişletmek için tıkla... Neden?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #8 Blacksidemre dedi: İmzaları kapalı tuttuğum için görememişim. Neden? Genişletmek için tıkla... Nedenini zaten yazdım.
Blacksidemre dedi: İmzaları kapalı tuttuğum için görememişim. Neden? Genişletmek için tıkla... Nedenini zaten yazdım.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #9 Clarence Morrow dedi: Nedenini zaten yazdım. Genişletmek için tıkla... Neden sevmediğini sordum aslında.
Clarence Morrow dedi: Nedenini zaten yazdım. Genişletmek için tıkla... Neden sevmediğini sordum aslında.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #10 Blacksidemre dedi: Neden sevmediğini sordum aslında. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum, gördüğümü yazmıştım. Teknik ağırlıklı biri.
Blacksidemre dedi: Neden sevmediğini sordum aslında. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum, gördüğümü yazmıştım. Teknik ağırlıklı biri.