Canım her şeye çok sıkılıyor ne yapmalıyım?

TheGizemli01

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta da görmüş olduğunuz gibi her şeye sıkılıyorum. Mesela oyun oynuyorum 3 veya 4 saat falan bırakıyorum, sıkılıyorum. Bir örnek daha vereyim. Aşağıya inip arkadaşlarımla falan Basketbol, Futbol, Kutu oyunları, Saklambaç, Ebelemece vb. oynuyorum eve çıktığımda ise yine sıkılıyorum. Aklınıza gelebilecek her şeyden sıkılıyorum. Hiç eğlendiğim hobi falan yok, biraz asosyalimdir. Sıkılınca bir şeyler yiyorum yedikçe yiyesim geliyor abur cubur falan. Bana dünyayı verseniz tapulu olarak yine sıkılırım. Önerilerinizi bekliyorum.

Eve sadece uyumaya gitme felsefesini edinmelisin. bunların dışında çizim yapabilirsin, yeni bir diziye başlayabilirsin, origami yapabilirsin uzar da uzar...

Yeni nesilin en büyük sıkıntısı. Kesinlikle z kuşağısın ve gelir durumunuz çok çok iyi olmasa da gayet iyi. Şimdiye kadar sürekli bir şey sunulmuş çocuklarda doygunluk olmuyor. Maddi olarak her şeye ulaşabilen bir çocuk kendini duyusal olarak tamamlayamıyor ve sürekli bir eksiklik çekiyor. Durumuna çok üzüldüm. Ailenle konuş bir uzmandan destek alın. Ciddi bir sorun bu.

Eve sadece uyumaya gitme felsefesini edinmelisin. bunların dışında çizim yapabilirsin, yeni bir diziye başlayabilirsin, origami yapabilirsin uzar da uzar...
İyi dedin tamam ama bende hiçbirisi yok resim cinaliyi falan zor çiziyorum origami bi 4 tane falan uçak yapıyorum birde turna kuşu ninja yıldızı falan yapıyorum dizilere de bakarım yani.

İyi dedin tamam ama bende hiçbirisi yok resim cinaliyi falan zor çiziyorum origami bir 4 tane falan uçak yapıyorum bir de turna kuşu ninja yıldızı falan yapıyorum dizilere de bakarım yani.

O zaman rutinini değiştirmeyi denemelisin mesela okula gittiğin yolu değiştir, yeme içme alışkanlığını değiştir, dinlediğin müzikleri, odanın düzenini vs.

Alacağımız kadar aldık zaten.Yakınlardan aldık,özel doktorlardan aldık,psikoloğa gidiyorum her ay ilaç verdi hap onu içiyorum (konsantrasyon ilacı) bir sabah bir akşam yani yok bieisi beddua falan mı okudu anlamadım gitti.Çok doğru bildin gelir durumumuzu 2010'luyum 13 yaşındayım.Eskiden basketbol'a giderdim gittiğimde 2 güm falan bedava yeni açıldı diye bedavaydı aile sorunu oldu gidemedim.4 ay öncede satranca gidiyordum kaç gün gittiğimide siz tahmin edin.Gidememe sebebide babam yurt dışına gidiyor araba ile uzakta satranç yeride gidemedim.Yani çok üzülüyorum halime çok ağlıyorum şu an bile gözümden biraz yaş geldi bilemiyorum

O zaman rutinini değiştirmeyi denemelisin mesela okula gittiğin yolu değiştir, yeme içme alışkanlığını değiştir, dinlediğin müzikleri, odanın düzenini vs.
Denerim.Fikir için sağol.

İyi dedin tamam ama bende hiçbirisi yok resim cinaliyi falan zor çiziyorum origami bi 4 tane falan uçak yapıyorum birde turna kuşu ninja yıldızı falan yapıyorum dizilere de bakarım yani.
Hocam spor yapın, Body building yapın bunu laf olsun diye söylemiyorum, Kaslar ağrıdıkça depomin hormonu salgılanır ve bu hormon mutluluk veriyor, Evinizde 2 hafta düzenli olarak vücut geliştirin hissedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…