Canım hiçbir şey oynamak istemiyor, ne yapmalıyım?

24953

Megapat
Çoğu yeni çıkan oyun veya geçtiğimiz senelerde çıkan oyunlar hiç ilgimi çekmiyor.
  • (Cyberpunk)
  • (Starfield)
  • (Elder Ring)
Ki Steam Hesabımda yüzlerce oyun var, onları da oynamak istemiyorum, ne yapacağım?

Counter-Strike'tan da sıkıldım. Betadayken 13K'ya kadar kasmıştım puanımı, oyun çıkınca puan da sıfırlandı bu sefer iyice soğudum. En baştan kasacak heves kalmadı (Sıfırlanacağından haberim yoktu.)

Hikaye tabanlı oyunlardan şu aralar ilgimi çeken hiçbir oyun yok, en son CoD MW2019 satın alıp oynamıştım, efsaneydi. Eh şimdi 2 ve 3'ü almaya kalksam param bitecek En sevdiğim hikaye tabanlı oyun " Alien: Isolation'dır", eh onun da ikincisi çıkmadı, neredeyse 10 sene oldu. Witcher serisi de pek sarmadı beni, ne 2 ne 3.

Canım hiçbir şey oynamak istemiyor.

Biri bana çıkış yolu göstersin.

Bu arada, PS oyunlarının çoğu hep bir birinin tekrarı Sadece grafikler ve hikayeler farklı Oynanış bakımından, kamera açısından aynı. Hiçbir farklılık göremiyorum.

God of War'dır ne bileyim Uncharted'tır falan

Son düzenleme:
Kendinizi zorlamaya gerek yok hocam zorladıkça olacak bir iş değil bu elbet zamanı geldiğinde tekrardan o oyun oynama iştahı ve hevesi gelecektir.

Batman Arkham

RDR2 oynamadıysan kesinlikle öneririm. Harika bir oyun kesinlikle oynamalısın.

Ayni durumu yasiyorum. Galiba bir yastan sonra bilgisayarin karsisina gecip sadece ekrani izliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…