Canım hiçbir şey oynamak istemiyor, ne yapmalıyım?

WoW'a tekrar bir adım atayım dedim, yükledim hoop geri sildim. Metin2'ye bir sariyim dedim hoop onu da sildim. Galiba delirdim kanka.

Hocam ben hayatımda Black Desert kadar bağımlılık yapan oyun görmedim oynamadım bende artık oyunlardan sıkılan birisiyim böyle Diablo tarzı oyunlar arıyorum ama WoW ve Metin2'yi sildiyseniz Black Desert'te silersiniz

Yine de yorum yapıp destek olma uğraşın için teşekkür ederimm

Senin gibi pek çok kişi gördüm. İndirim zamanlarında asla oynayacağı bir sürü oyunu alıp, daha sonra da hiçbir şey oynayası gelmeyenler. Bence garip bir şekilde israf ediliyor bunca para.
Çoğunu indirimde almışımdır, ha yalan yok Resident Evil Vilage'e kıydım parayı aldıydım, iyi ki de almışım efssssane oyundu.

Yine de yorum yapıp destek olma uğraşın için teşekkür ederimm.

Rica ederim dediğin gibi oyunlar artık zevk vermiyor ama GTA 5 roleplay deneyin derim belki insanlarla sosyalleşmek iyi gelir. Size.

Çocukluğumdan beri piyano çalarım. Dil öğrenmek ise olabilir, şu aralar Almancayı öğrenmeyi düşünüyorum.

Rica ederim dediğin gibi oyunlar artık zevk vermiyor ama GTA 5 roleplay deneyin derim belki insanlarla sosyalleşmek iyi gelir. Size.
Denerimms

Çocukluğumdan beri piyano çalarım.
Oldukça güzel. Daha da iyi olmak her zaman mümkündür.
Dil öğrenmek ise olabilir, şu aralar Almancayı öğrenmeyi düşünüyorum.
Güzel bir tercih olur. Belki oyunları da Almanca olarak oynarsanız anlamadığınız yerlerde daha da çok öğrenme ve oynama isteği gelir. Almanca içerik tüketmeniz için bir yoldur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…