Canıma tak eden Aptal Troll'ler!

Uskudarli34

Hectopat
Yer
Ankara
Öncelikle yaklaşık 15 dakika önce R6 oynarken karşılaştığım gereksiz Troll'lerdir. Sorun oyunda saçmalık yapmaları değil. Sorun her şeye küfür etmeleri. Artık bundan çok rahatsız oluyorum. Herkese küfür etme hakkını nereden aldıklarını acayip merak ediyorum. Bunun hukuk süreci nedir? Normalde bana küfür edilmesini takan biri değilim ama kendi saygı gösterdiğim değerlere küfür edilmesini kaldırabilecek bir insan değilim. Bunun hukuk sürecini anlatabilecek bir arkadaş yazabilir mi? Veya fikir verecek arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Maalesef popüler Online oyunlardaki sinir edici olaylar, biri hile diğeri ciddiyetsiz tayfa.

Tavsiyem oyuncu kitlesinin sağlam olduğu Squad, Insurgency gibi oyunlara yönelmeniz.

Rahatsız oluyorsan neden voice chat kullanıyorsun? Kapat bu özelliği ve keyfine bak. Oyunu bu kadar takan ve sürekli kazanmaya çalışan biriysen zaten takımınla girmen gerek. Yoksa her oyunda illaki trol gelecektir.

Bildiğime göre R6'nin ban sistemi en hızlılardan. Raporla.
O kadar çok kişi raporladım ki. Şu ana kadar kimsenin bu şekilde uzaklaştırıldığını görmedim.
Rahatsız oluyorsan neden voice chat kullanıyorsun? Kapat bu özelliği ve keyfine bak. Oyunu bu kadar takan ve sürekli kazanmaya çalışan biriysen zaten takımınla girmen gerek. Yoksa her oyunda illaki trol gelecektir.
Haklısınız bu konuda ama oyunda bir an bilgi vermeniz gerekiyor takım arkadaşınıza veya bilgi almanız. O yüzden chat’ini kullanıyorum yoksa hayatta kullanacağımı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı