heisenbergisback Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #21 Sucuksuz_Yumurta dedi: Canım çok sıkıldı. Ne ya Genişletmek için tıkla... Sucuksuz_Yumurta dedi: Canım çok sıkıldı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... kardeşin varsa dövebilirsin yoksa tuvalette işerken bişeyler düşünebilirsin
Sucuksuz_Yumurta dedi: Canım çok sıkıldı. Ne ya Genişletmek için tıkla... Sucuksuz_Yumurta dedi: Canım çok sıkıldı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... kardeşin varsa dövebilirsin yoksa tuvalette işerken bişeyler düşünebilirsin
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 19 Mart 2021 #22 Hiroo dedi: YouTube'dan CS6 ile amatör tasarım yapmayı öğren banner, logo falan. Genişletmek için tıkla... Bu alanda profesyonelim istersen sana da yapabilirim. Discord Çöp_Kovası#5884 heisenbergisback dedi: kardeşin varsa dövebilirsin yoksa tuvalette işerken bişeyler düşünebilirsin Genişletmek için tıkla... En sevdiğim şeyler. KenshiPochita dedi: Zıpla. Genişletmek için tıkla... Hiç denememiştim. Önerin için teşekkürler.
Hiroo dedi: YouTube'dan CS6 ile amatör tasarım yapmayı öğren banner, logo falan. Genişletmek için tıkla... Bu alanda profesyonelim istersen sana da yapabilirim. Discord Çöp_Kovası#5884 heisenbergisback dedi: kardeşin varsa dövebilirsin yoksa tuvalette işerken bişeyler düşünebilirsin Genişletmek için tıkla... En sevdiğim şeyler. KenshiPochita dedi: Zıpla. Genişletmek için tıkla... Hiç denememiştim. Önerin için teşekkürler.
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #23 Sucuksuz_Yumurta dedi: Bu alanda profesyonelim istersen sana da yapabilirim. Discord çöp_kovası#5884 Genişletmek için tıkla... Bana yapar mısın aklımda birkaç şey var bende yapıyorum ama profesyonel değilim.
Sucuksuz_Yumurta dedi: Bu alanda profesyonelim istersen sana da yapabilirim. Discord çöp_kovası#5884 Genişletmek için tıkla... Bana yapar mısın aklımda birkaç şey var bende yapıyorum ama profesyonel değilim.