Canlı boot edilebilen Windows 10 ISO dosyasının adı nedir?

ertn0

Hectopat
Yer
Suriye
Daha fazla  
Windows 10 ve XP sürümleri vardı içinde. Sadece ISO dosyasıyla USB'den boot edince direkt kurulu Windows'a atıyor ve test vs yapmamızı sağlıyordu. İçinde bayağı uygulama vardı hatta.

Windows 10 ve XP sürümleri vardı içinde. Sadece ISO dosyasıyla USB'den boot edince direkt kurulu Windows'a atıyor ve test vs yapmamızı sağlıyordu. İçinde bayağı uygulama vardı hatta.
Bootable + İçinde programlar var ise WinPE den bahsediyor olabilirsiniz.

Hayır öyle bir şey değil özel bir ismi vardı özel biri tarafından yapılmıştı sadece XP ve 10 için vardı ya.

Buldum Hiren's BootCD PE
Kuvvetle muhtemel yaşınızdan daha uzun süredir kullanıyorum. Herkes kullanmalı.
Soru biraz yetersiz kaldığı için cevabı kendiniz buldunuz. Çoğu kişi bilir Hiren'i.

Bootable + içinde programlar var ise winpeden bahsediyor olabilirsiniz.

Soru biraz yetersiz kaldığı için cevabı kendiniz buldunuz. Çoğu kişi bilir Hiren'i.

Zaten önceden de kullanıyordum ama sağ olsun ISO yedekleri olan hard diskim patladı bende çok üstünde durmadım şimdi ihtiyacım olunca da bir türlü aklıma gelmedi.

Bootable + İçinde programlar var ise WinPE den bahsediyor olabilirsiniz.

İsviçre çakısı derlerdi buna :) Bir zamanların efsanesi, halen kullanılıyor mu bilmiyorum.

İsviçre çakısı derlerdi buna :) Bir zamanların efsanesi, halen kullanılıyor mu bilmiyorum.
Hiren'i ben kullanıyorum. Hala tüm sorunlarımı çözüyor.
Son zamanlarda sadece içindeki disk klonlama, sistem yedekleme ve partition programlarını kullandım. Veir kurtarmayı da eklemezsem eksik kalır. :)

Ben de 128 GB USB aldim, içine hem Hirens hemde birçok ISO yu bulunduran bir şey yapacağım. Gittiğim yerlerde, hem kendi ISOlarımı hemde microsoftun orijinal ISOlarını barındıran bir USB belleğim olsun istedim.

Şuan genelde şifre kırmak için kullanıyorlar. Sağ olsun Windows 11'in PIN sorunları 😀
Şifre kırmak için Utilman olayı olmuyor mu? Windows 11 de?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı