Bootable + İçinde programlar var ise WinPE den bahsediyor olabilirsiniz.Windows 10 ve XP sürümleri vardı içinde. Sadece ISO dosyasıyla USB'den boot edince direkt kurulu Windows'a atıyor ve test vs yapmamızı sağlıyordu. İçinde bayağı uygulama vardı hatta.
Kuvvetle muhtemel yaşınızdan daha uzun süredir kullanıyorum. Herkes kullanmalı.Hayır öyle bir şey değil özel bir ismi vardı özel biri tarafından yapılmıştı sadece XP ve 10 için vardı ya.
Buldum Hiren's BootCD PE
Bootable + içinde programlar var ise winpeden bahsediyor olabilirsiniz.
Kuvvetle muhtemel yaşınızdan daha uzun süredir kullanıyorum. Herkes kullanmalı.
Soru biraz yetersiz kaldığı için cevabı kendiniz buldunuz. Çoğu kişi bilir Hiren'i.
İsviçre çakısı derlerdi bunaBootable + İçinde programlar var ise WinPE den bahsediyor olabilirsiniz.
Kuvvetle muhtemel yaşınızdan daha uzun süredir kullanıyorum. Herkes kullanmalı.
Soru biraz yetersiz kaldığı için cevabı kendiniz buldunuz. Çoğu kişi bilir Hiren'i.
Hiren'i ben kullanıyorum. Hala tüm sorunlarımı çözüyor.İsviçre çakısı derlerdi bunaBir zamanların efsanesi, halen kullanılıyor mu bilmiyorum.
Şuan genelde şifre kırmak için kullanıyorlar. Sağ olsun Windows 11'in PIN sorunlarıİsviçre çakısı derlerdi bunaBir zamanların efsanesi, halen kullanılıyor mu bilmiyorum.
Şifre kırmak için Utilman olayı olmuyor mu? Windows 11 de?Şuan genelde şifre kırmak için kullanıyorlar. Sağ olsun Windows 11'in PIN sorunları![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.