Microsoft Teams üzerinden ders alıyorum. Bu dersleri dinlerken arkaplanda sistem sesini dinleyip konuşulanları yazıya döküp otomatik not alan bir program var mıdır?
Konuşma tanıma, metin okuma ve çeviri için Azure Yapay Zeka Konuşma’yı keşfedin. Güçlü, özelleştirilebilir konuşma modelleri ile çok dilli AI uygulamaları geliştirin.
Automated transcription Transcribe your Microsoft Teams meeting in minutes. It’s fast, easy, and accurate with Sonix. 5 easy steps. Record, save, create account, upload recording, then Sonix transcribes.
Konuşma tanıma, metin okuma ve çeviri için Azure Yapay Zeka Konuşma’yı keşfedin. Güçlü, özelleştirilebilir konuşma modelleri ile çok dilli AI uygulamaları geliştirin.
Yapılabilir diye düşünüyorum, mikrofon olmadan sistemde çalan seslerini algılayarak bilgisayara tepki verdiren uygulamalar vardı. Konuşmayı da yazıya döken illa yapan biri vardır ama bulmak lazım...
Yapılabilir diye düşünüyorum, mikrofon olmadan sistemde çalan seslerini algılayarak bilgisayara tepki verdiren uygulamalar vardı. Konuşmayı da yazıya döken illa yapan biri vardır ama bulmak lazım...