Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #11 166770 dedi: Cevaplarınız için teşekkür ederim. Cidden zorunlu olmaması gerekir. Zaten hiçbir şey anlamıyorum şu an EBA TV izliyorum. Ama boşa izliyorum sanki anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kaderi yaşıyoruz. Liseye yeni geçmiş biri olarak bu kadar kötü bir eğitim beklemiyordum
166770 dedi: Cevaplarınız için teşekkür ederim. Cidden zorunlu olmaması gerekir. Zaten hiçbir şey anlamıyorum şu an EBA TV izliyorum. Ama boşa izliyorum sanki anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kaderi yaşıyoruz. Liseye yeni geçmiş biri olarak bu kadar kötü bir eğitim beklemiyordum
Q Qend Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2020 #12 Zorunlu degil diyorsun da benim moralimi bozan şey şu sinav ortalamasinin en buyuk faktoru derse katilim olmasi. Keske buna da bir care bulunsa.
Zorunlu degil diyorsun da benim moralimi bozan şey şu sinav ortalamasinin en buyuk faktoru derse katilim olmasi. Keske buna da bir care bulunsa.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 23 Aralık 2020 #13 Qend dedi: Zorunlu degil diyorsun da benim moralimi bozan şey şu sinav ortalamasinin en buyuk faktoru derse katilim olmasi. Keske buna da bir care bulunsa. Genişletmek için tıkla... Evet. Derse katılım sınıf içi notunu etkileyecek.
Qend dedi: Zorunlu degil diyorsun da benim moralimi bozan şey şu sinav ortalamasinin en buyuk faktoru derse katilim olmasi. Keske buna da bir care bulunsa. Genişletmek için tıkla... Evet. Derse katılım sınıf içi notunu etkileyecek.