Ömer Faruk Altun Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Gir.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2021 #3 Neden kızsınlar? Kızacak olsalar aileni ararlardı. Gir işte en azından son konuları biraz anlarsın.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 2 Haziran 2021 #4 Şu notlar 1.döneme göre olduğundan beri girmiyorum gerek yok. Konular bitti zaten.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 Ömer Faruk Altun dedi: Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Galiba derse giriyorum yalanıyla oyun oynuyorsunuz.
Ömer Faruk Altun dedi: Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Galiba derse giriyorum yalanıyla oyun oynuyorsunuz.
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 2 Haziran 2021 #6 Girin derslere LGS 4 gün sonra
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 898 2 Haziran 2021 #7 Baran Toprak koç dedi: Girin derslere LGS 4 gün sonra Genişletmek için tıkla... Arkadaş 7. sınıfmış ama
Baran Toprak koç dedi: Girin derslere LGS 4 gün sonra Genişletmek için tıkla... Arkadaş 7. sınıfmış ama
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 2 Haziran 2021 #8 Ömer Faruk Altun dedi: Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Girmek girmemek size kalmış ama o konuları , eksikleri gideremezseniz başınız büyük belade demektir.
Ömer Faruk Altun dedi: Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Girmek girmemek size kalmış ama o konuları , eksikleri gideremezseniz başınız büyük belade demektir.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Haziran 2021 #9 Dersinize girin oturduğunuz yerden de giremiyorsanız ben bir şey demiyorum.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #10 Herkes bizim gibi kurnaz çakal değil hocam (!) Ömer Faruk Altun dedi: Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam başarınıza göre kızarlar
Herkes bizim gibi kurnaz çakal değil hocam (!) Ömer Faruk Altun dedi: Merhabalar, 7. sınıfım ve bir buçuk aydır canlı derslere girmiyorum. Derslere yeniden girersem kızarlar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam başarınıza göre kızarlar