Canlı derslere katılmak zorunlu muydu?

Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettim de pandemi döneminde canlı derslere katılmazsak notlarıma karnemize etki ediyor muydu?

Bazı hocalar gelip gelmeyenlere dikkat ediyordu. Edebiyatçım sırf girmediğimden beni dersten bırakmıştı lise de. Onun dışında çoğu dikkat etmiyordu.

Ben çoğuna girmiştim her sözlüm 90-100 arasıydı dönem bittiğinde. Bir arkadaşım girmiyordu sınıftan 50-60 arası değerlendirildi sözlüleri.

Canlı derslere pek de önem vermediler hocalar geçirmek istedikleri öğrencileri geçirdi bırakmak istediklerini bıraktı.

Ben çoğuna girmemiştim. Hiçbir şey olmadı.

Arkadaşlar merak ettim de pandemi döneminde canlı derslere katılmazsak notlarıma karnemize etki ediyor muydu?

Dırekt olarak etmıyordu ama performanslar falan etkı edıyordu ben hicbirine katılmamıstım 9. sınıfta bu sene mezun olacağım hala 9'daki sorumluluklar bıtmedı.

Notları sildirebiliyorduk sene sonu onu hatırlıyorum okula bir dilekçe yazıp direk her şeyi 100 100 girmelerini sağlamıştık ve bunu tüm öğrenciler yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…